31 May 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΡΕΚΟΛΑΝΔΗΣ



Ένα ασκέρι από άτακτους Κομπογιαννίτες συνεχίζει την Επίθεση στην με Πτυχίο Ιστορικού Ιστορικό γνωστή πια και με σκέτο το Μαρία.

Τύποι σαν έναν που αν δεν κάνω λάθος Μίλαν Κούντερα τον λένε, ορανώνει Αντάρτικο με

WELLCOME TO CRETE!!!!!!!!!!

Έκτακτη Ανακοίνωση... (Os invito a ver cómo se castiga en Creta α un turista que roba naranjas.)



Από τη Διοίκηση Κρήτης Βαλεαρίδων και Καναρίων Νήσων  μόλις μας εστάλη η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα που θα  ληφθούν φέτος για όσους κλέβουν πορτοκάλια!

29 May 2013

Επετειακό: Γενέθλια σήμερα. 1 Χρόνος για τον El Greco-- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

GRECOLAND: Ανήμερα των γενεθλίων του, ο El Greco σχηματίζει Κυβέρνηση. Μέχρι Απόπειρα Πραξικοπήματος μπορεί να θεωρηθεί. 



     Πέρυσι τέτοια μέρα, 29 Μαΐου του 2012 η Αλάιτζ μου έκανε δώρο τον El Greco. Μου έφτιαξε αυτό το χώρο, το Blog για να ’χω να παίζω. Πρόχειρα, ερασιτεχνικά, με "σπιτικά" υλικά.

    Δουλειά δεν υπήρχε, τα γκρουπς τουριστών ήδη τα κοιτάζαμε από ππρόπερσι με το μακαρόνι, κι είπε κι Αλάιτζ να μου φτιάξει αυτό το χώρο ώστε

28 May 2013

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ



Μια από τις πιο ωραίες ραδιοφωνικές εκπομπές που εγώ τουλάχιστον άκουσα ποτέ με θέμα την Πτώση της Κωνσταντινουπόλεως.

Σκέφτομαι καμιά φορά ότι μπορεί και να 'χει δίκιο η Αρβελέρ όταν λέει πως όλα μας τα κακά, ο πάσης φύσεως ραγιαδισμός μας τουλάχιστον οφείλεται σε Κόμπλεξ μας, στο γεγονός ότι οι έλληνες είναι το μοναδικό έθνος που δεν απελευθέρωσε την Μητρόπολή του: την Πόλη!

Βρείτε χρόνο και ακούστε αυτή την εκπομπή. Δε θα καταλήξετε σε κανένα εθνικιστικό κόμμα μόνο και μόνο επειδή την ακούσατε.

Το Αντίθετο.

Οι πραγματικά Κοσμοπολίτες μπορεί και να συγκινηθούν που χάθηκε τέτοια Πόλη.

BEAUTIFUL!!!!! (video)



25 May 2013

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΣΩΣ



Καλό Σαββατοκύριακο απ' το Τολέδο με την Τριλογία που μόλις μου έστειλε η Φρόσω.

23 May 2013

Προσκλητήριο σε Ψυχαναλυτική Συνεδρία:Εγκαινιάζω Χώρο Ψυχανάλυσης


                                       (Η Υπέροχη φωτογραφία είναι του George Danopoulos)

Κοντεύει χρόνο ο El Greco, την περίφημη, την αποφράδα  29η Μαΐου αλλά του 2012 ξεκίνησε. (Ετοιμάζω κάτι Επετειακό για κείνη την ημέρα.) 

Από τότε πάντως, κουβέντα έχει γίνει ελάχιστη. Ένας μονόλογος δικός μου , (ευτυχώς όχι πάντα). Δεν ήταν αυτή η πρόθεση όταν το ’φτιαξα, να μονολογώ. Άσε που η αρχική-αρχική πρόθεση ήταν «Ξεναγήσεις στην Ισπανία», αλλά στο 95% των Δημοσιεύσεων, Ερείπια ελληνικά επισκεπτόμαστε.

Δικαιολογημένα όμως. Ζει Ιστορικές Στιγμές η Ελλάδα. Σύμφωνα με πολύ σοβαρούς ανθρώπους (όχι τυχάρπαστους κινδυνολόγους) ίσως ζει τις Τελευταίες Στιγμές τής Ιστορίας της υπό τη μορφή που τη γνωρίζουμε.

Η Ελλάδα αλλάζει.

Αλλάζουν όλα.

Όλα τρέχουν πιο γρήγορα, από μένα τουλάχιστον σίγουρα.

Τρέχουν με απίθανες ταχύτητες και φαίνεται αναπόφευκτο το ατύχημα. (Αλήθεια, ενώ αλλάζουν όλα μέρα με τη μέρα, τρέμω πως όπως ακριβώς μετά από τρομερά τροχαία, βγαίνουν οι άτυχοι από μέσα αγνώριστοι, ακόμα και για τους συγγενείς τους όμως πάντα υπάρχει ένα σταυρουδάκι, ένα δαχτυλίδι, μια ελιά στο λαιμό, κάτι για να ολοκληρωθεί η Σκηνή της Αναγνώρισης, έτσι και η Ελλάδα, όταν θα ανασυρθεί μέσα απ’ τις λαμαρίνες και τον καπνό, ο τρόπος που θα την αναγνωρίσουν περαστικοί και Αρχές, θα είναι αυτές οι 3 με 4,5 οικογένειες που την κυβερνούν. Τρέμω πως είναι το μόνο που δε θ’ αλλάξει.)

Παρά τα αποτελεσματικότατα μέτρα της Κυβερνήσεως, η ανεργία ανεβαίνει! Και  σκέφτηκα να δω τη θετική πλευρά του πράματος: έχουμε πιο πολύ χρόνο.

Για κουβέντα. Όχι σε κουβέντα να βρισκόμαστε, κουβέντα μήπως συνεννοηθούμε, και μήπως καταλάβουμε
τί κάναμε,
τί δε κάναμε,
τί θέλουμε να γίνει…
Γιατί κι αυτό πάλι, το να ’μαστε μόνιμα θύματα δε βγάζει πουθενά.

Εγκαινιάζω Χώρο Ψυχανάλυσης.

Βάζω Καθρέφτη και Καναπέ, παίρνω πανί και Άζαξ μήπως κάποιος θέλει να φτύσει τον εαυτό του (όχι ενοχικά για να μαστιγωθούμε μετά αλλά και να μην παραδεχτείς και ποτέ τη μαλακία…)

Π.χ: «Είμαι η Ελένη, (βάλτε και ψεύτικο όνομα δε με νοιάζει) και ψήφισα δυο φορές το Σημίτη. Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει τίποτα… Τί να κάνω;»

Ή

«Είμαι ο Τάσος και πιστεύω ότι αν τα συμφέροντα είχαν αφήσει το Γιώργο να ολοκληρώσει το έργο του τώρα θα ήμασταν Ελβετία.»

Ή

«Είμαι η Φρόσω, δεν ψήφισα ποτέ κανένα από τα κόμματα που μας έχουν κυβερνήσει κι ενώ θα ’πρεπε να είμαι, (με τη συνείδησή μου τουλάχιστον), δεν είμαι καθόλου καλά.»

Έχει ο Μπαχτσές απ’ όλα. Και Θύτες και Θύματα, και Αμετανόητους, και Ανόητους, και Πονηρούς και Αθώους του Αίματος τούτου…

Να μιλήσουμε θέλω, γιατί θα ’ρθουν οι Εκλογές πάλι, (όποτε και αν) και θα πάμε πάλι να ψηφίσουμε με τα γνωστά συνθήματα:

«κο κο κο κο κο!!! οι κότες!

και με τα τρομερά κλασικά Κριτήρια του

«δε μου πάει το χέρι εκεί…»

ή του

«ποιος μου τάζει πιο πολλά λεφτά».

Και τα δυο τρανταχτά αποδειχτικά στοιχεία Παρακμής.

Πάρτε θέση στον Καναπέ, εγώ μόλις καθάρισα τον Καθρέφτη γιατί τόλμησα να κοιταχτώ και μου βγήκαν αυθορμήτως φλέματα απίθανα! (Δεν είμαι εγώ κανένας αθώος.)

Το ΘΕΜΑ της σημερινής Συνεδρίας: Τί γίνεται με τους Μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ζήτημα Επιβίωσης το Ζήτημα, δεν είναι δευτερεύον.

Και επίκαιρο είναι λόγω του αντιρατσιστικού Νόμου,
και λόγω του «ρατσιστικού παραληρήματος» της Δημουλά της οποίας παρεμπιπτόντως δεν της ζήτησαν ούτε μια Συγνώμη όσοι τη διέσυραν παραποιώντας τα λόγια της.
(Οι ίδια συνομοταξία που πήγε να προειδοποιήσει την Κοινωνία για το Τέρας που λέγεται Δημουλά δεν είπε κουβέντα, όχι ντόρο να κάνει, ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το ότι τα παιδιά των μεταναστών…

Διαβάζω απ’ το ΠΟΝΤΙΚΙ:

«…Οι αλλοδαποί μαθητές που είτε έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα είτε όχι, σύμφωνα με σχετική διάταξη αποκλείονται από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, δεν έχουν πρόσβαση σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεν μπορούν να πάρουν απολυτήριο από το σχολείο τους αν δεν έχουν άδεια παραμονής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν όμως οι σύλλογοι που προασπίζονται τα δικαιώματα των μεταναστών, υπάρχουν πολλά παιδιά μεταναστών όπου οι γονείς τους έχουν χάσει την άδεια παραμονής τους, λόγω ανεργίας…»

Επίκαιρο το κάνει και η άνοδος της Χ.Α, μια άνοδος που νομίζω ότι οφείλεται στο ότι της χαρίστηκε το προνόμιο να μονοπωλεί ορισμένες Έννοιες… Και βλέπω πολλούς φίλους μου, σοβαρότατους και ωραίους,  έντρομους όμως να παπαγαλίζουν αηδίες, έως να λένε πράματα που δεν τα πιστεύουν και οι ίδιοι από φόβο μην τυχόν και τους ταυτίσει κανείς με καμιά άλλη ιδεολογία, μην τους περάσει για χρυσαυγίτες.

Δεν οδηγεί όμως –πιστεύω- πουθενά το «άλλα πιστεύω κι άλλα λέω».

Αναρωτιέμαι ποιοι έφτιαξαν όλη αυτή την Ιδεολογική Τρομοκρατία.

Να πρέπει να νοιώθεις τουλάχιστον κιτσαριό αν ταυτίζεσαι μ’ ένα εθνικό σύμβολο, αν σε συγκινεί κάτι ελληνικό.
Όλη αυτή την «υπεράνω» στάση απέναντι σε οτιδήποτε εθνικό,
να σε κάνουν να νοιώθεις δηλαδή ότι είσαι
«και λίγο βλαχάκι και λίγο χουντικός»
στην Ελλάδα έχω την αίσθηση ότι τη λανσάρανε ντίλερς αμερικανοτραφείς.
Μεγάλη Ειρωνεία είναι ότι βλέπεις τον οποιοδήποτε αμερικανό να στέκεται Σούζα με το χέρι το στήθος στο άκουσμα του Εθνικού τους Ύμνου.
Δεν άκουσα ποτέ τον Δρούτσα ή τη Ρεπούση να λεν βλαχάκι τον Ομπάμα που στέκεται Σούζα μπροστά στα Εθνικά του Σύμβολα.

Τί θα κάνουμε σ’ αυτό το Σταυροδρόμι;

Τόσοι μετανάστες στην Ελλάδα δε χωράνε.

Ο Αριστερός δε φαίνεται απ’ την Τύφλα του. Το Αντίθετο. Και όποιος δε βλέπει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα είναι τυφλός.

Ποιος τους έφερε και γιατί;

Και ποια είναι η λύση; Να τους σκοτώσουμε; Ή μήπως πρώτα να πιάσουμε απ’ το λαιμό όσους τους έφεραν εδώ; Και μεις και οι μετανάστες τους ίδιους πρέπει να πιάσουμε απ’ το λαιμό.

Και να τους ρωτήσουμε: «γιατί ρε έφερες αυτούς τους ανθρώπους εδώ χωρίς να με ρωτήσεις;»

«Με ρώτησες ποτέ αν θέλω να γίνει η Ελλάδα μια πολυπολιτισμική κοινωνία ή το θεώρησες δεδομένο χωρίς να με ρωτήσεις;»

«Με ρώτησες τι καταλαβαίνω εγώ με το «πολυπολιτισμική»;»


Και μετά να τους πιάσουν οι μετανάστες απ’ το λαιμό (εμείς οι ντόπιοι θα φιλάμε τσίλιες μην εμφανιστεί κανένα παγκοσμιοποιημένο μαντρόσκυλο) 


«Λεγκε ρε… Γκιατί έκανες πόλεμο στο πατρίντα μου;
Γκιατί τον στήριξες τον πόλεμο κι εγκό έμεινα χωρίς οικογκένεια και σπίτι και ήρτα εντό;

Γκιατί ντε μου είπες ότι εντό τα ιμε χιροτερα;
Γκιατί ισε υποκριτής και κάνις ότι με υποστιρίζις;
Άμα ίτελες να με υποστιρικσις τα αφινες το πατριντα μου ισηχο.
Εντο κανις ότι εσυ καλο αλλα το κανις γκια να και παρις λεφτα από Αμερικη ή ντεν κσερο από που… Λεφτα γκια οργανοσι να μας μποιθησι αλλα ντε λες πος φεροντε στους παρανομους μεταναστες σαν και μας οι φιλοι σου οι αμερικανί.
Ντε λες ότι γκια να γκινις αμερικάνος πρεπι κσερις πολά, πάρα πολά…  Πρέπι ξέρις Ιστορια καλιτερη από Νοαμ Τσομσκι,
και μιλας αγγλικα καλυτερα απ’ το Χεμινγουει…

Ναι ρε, εγκο κσερι και Τσομσκι και Χέμινγουει... Ρατσιστι ισε!!! Γκιατι ινε παρακσενο που εγκο κσερι αφτους;

Γκελάς ακόμα; Εσί ισε ρστσιστίς που γκελάς γκιατί εγκο κσερι.

Εγκο μονο ντεν κσερι γιατί με εφερες εντο, τι άλλο λογο εχουν τα αφεντικα σου παντος εσυ με χριαζεσε εμενα εντο…
Γκια να περνεις λεφτα γκια τις οργκανοσεις σου και να βγένις στα κανάλια να προσταβις εμένα…  Εσυ χεστικες γκια εμένα… (Εδώ πέφτουν κάτι ψιλές)

Γκιατί βαζις εμάς μαλοσοθμε με κοσμο; Ελλινες ντεν εινε κακος… (κι άλλες πιο χοντρές)

Μετά απ’ αυτή τη δραματική σκηνή…


Να πάρουμε θέση ένας-ένας στον καναπέ. Και να διαφωνήσουμε, υγεία είναι. Να μιλήσουμε όμως. Γιατί μόνο ακούμε. Όλο κάποιος άλλο ξέρει καλύτερα. Και μετά πάμε να ψηφίσουμε λες και πήραμε 7 μυτιές (στην κάθε μύτη).

Να μιλήσουμε και να προτείνουμε αν είναι δυνατόν εκτός απ’ το να κρίνουμε.

Εδώ… Εχεμύθεια, Διακριτικότητα, Τρυφερότητα… Εδώ, μέσα όμως, στο Blog, κάτω-κάτω, στο τέλος, εκεί που λέει «Publicar un comentario en la entrada». Εκεί γράφετε και μετά πατάτε "Publicar "
Όχι απ’ το facebook που τα παίρνει ο άνεμος, ένα like κι όξω απ’ την πόρτα.

Μπορεί να πει κανείς «Εδώ; Τί είναι εδώ που θα πάρω εγώ θέση».
Ε, όποιος το πει ή το σκεφτεί, ας βγει κατ’ ευθείαν, ούτε εγώ θέλω κάποιον να κάνει κάτι που δε θέλει.

Θέλω όμως των Γενναιόδωρων και την άποψη και την αίσθηση. Να ξέρω και ’γω τί σκέπτονται όσοι με τιμούν με το χρόνο τους και επισκέπτονται τον El Greco.

Την Προσωπική Άποψη και Αίσθηση ΟΧΙ του Κόμματος του καθενός. (Μερικές φορές μπλέκονται αυτά κι είναι απ’ τα πράματα που καθιστούν τον Ψυχαναλυτή Απαραίτητο Οικογενειακό Γιατρό.)

Να πάρουμε θέση στον καναπέ, να πάρουμε και γενικά… Καθίστε αναπαυτικά…

Διαβάστε απέναντι, στον Καθρέφτη… Το ’χω γράψει στον καθρέφτη με το δάχτυλο, πάνω στους υδρατμούς… Ιδρώνω στη σκέψη όσων έρχονται διαβάζοντας το χθεσινό μέιλ της Έλλης… 

«Τί ζητάει η σύγχρονη αυτοκρατορία; 

Να ανοίξουν τα σύνορα και οι άνθρωποι να κυκλοφορούν ελεύθερα καθώς επίσης και το χρήμα (εξ ου και η δημιουργία του ευρώ).

Μη ξεχνάμε πως τα πολυπολιτισμικά κράτη ουδέποτε ήσαν δημοκρατίες. Ήσαν αυτοκρατορίες ή απομεινάρια αυτοκρατοριών ή ακόμη προϊόν αποικιοποίησης (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς). 

Τίθεται ένα ερώτημα: 

Τί απέγιναν οι γηγενείς;»

                                                             El Greco







21 May 2013

SUSANA: ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ



Όσοι φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι, φίλοι φίλων κτλ
σκοπεύουν να ταξιδέψουν μόνοι τους στη Βαρκελώνη
αλλά θέλουν να έχουν και μια βοήθεια, έναν μπούσουλα,
καλύτερη περίπτωση απ’ τη Σουζάνα δεν έχω να προτείνω.

19 May 2013

EUROPA NOSTRA: Διαδικτυακή ψηφοφορία



     Με απλά λόγια είναι ζήτημα 3 λεπτών. Να ψηφίσουμε εννοείται την «Αναστήλωση του κεντρικού κτηρίου των Προπυλαίων της Ακρόπολης.»

17 May 2013

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (των τελευταίων χρόνων)

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (αλλά μπορούν να θεωρηθούν και τα νέα άλλων απεργιών, άλλων επαγγελμάτων.) 


Η ανταποκρίτρια του El Greco μόλις έστειλε την ανταπόκρισή-αναφορά- της:

"Αρχίζουν οι Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (σλουρπ!).

Μάθημα: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ

Οι καθηγητές, τελευταία στιγμή, μας υπενθυμίζουν:

Τι μέρος του λόγου είναι ο "συνδικαλιστής";

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ανάχωμα κάθε αντίδρασης,

ΓΕΝΟΥΣ παμπάλαιου, από ιδρύσεως των ελληνικών συνδικάτων,

ΑΡΙΘΜΟΥ ικανού να εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος

και ΠΤΩΣΗΣ πάντοτε ολισθηρής , συχνά δε και κραυγαλέας. "

Από τη σελίδα "Οχι Στην Επιστράτευση Των Εκπαιδευτικών" Κ.Ζ.

                                                                                     Αθήνα, για τον El Greco Φ.Φ.

Υ.Γ.: Αποδεικτικό στοιχείο της αφέλειας όσων (συμπεριλαμβανομένου και του El Greco) πίστεψαν έστω και για μια στιγμή ότι μπορεί να οργανωθεί από Συνδικαλιστές, η παραμικρή Αντίσταση. Αμ δε! Να το πάρουμε απόφαση: Μόνοι μας ό,τι κάνουμε.

15 May 2013

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ--LA EDUCACIÓN PROHIBIDA (video en español με υπότιτλους στα ελληνικά.)



Μιας και είναι στιγμή να τα πάρουμε όλα απ' την αρχή κι αφού πολύς λόγος γίνεται πέρι Μεταρύθμισης στην Εκπαίδευση, Δίκαιης ή Άδικης απεργίας των καθηγητών και όλα αυτά τα

14 May 2013

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 (εκατομμύρια) ΤΣΙΓΑΡΑ--LA VUELTA AL MUNDO EN 80 (millones) CIGARROS


(Στη Σεγκόβια 4/1/2013. Η σκιά μου, εγώ κι ένα γουρουνάκι.  Δέσμιος τού τσιγάρου κάθομαι έξω χειμωνιάτικα. Και η Ρούλα, μια ωραία Τουρίστρια και φίλη αγαπημένη τσουλάρα πια, οριζοντιώθηκε εν αγνοία μου για ν' απαθανατίσει τη στιγμή. Κυρίως το Φως, φροντίζοντας να μην το καταλάβει καμία απ' τις δυο σκιές.)

Στις 2 Μαΐου (του 2013) ως δώρο στα γενέθλια της Αλάιτζ υποσχέθηκα να κόψω το τσιγάρο. 

13 May 2013

Δείγμα δήγματος οχιάς... Του Στάθη



"Αμα σε δαγκώσει η οχιά, άντε μετά να αποδείξεις εσύ ότι δεν άξιζες το δηλητήριο. Αυτό φαίνεται να έπαθε και η κυρία Κική Δημουλά από την κυρία Αννα Δαμιανίδη

12 May 2013

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ



     Μετά τους «ανήθικους» αγρότες, τους «φριχτούς» φορτηγατζήδες, και πάσα άλλη άθλια κατηγορία ελλήνων με εξαίρεση βεβαίως εκείνη των πολιτικών που πασχίζει να τα βγάλει πέρα με 10.000.000 Διεφθαρμένους, ήρθε επιτέλους και η σειρά των καθηγητών.

Ουδείς πολίτης ανυπεράσπιστος



"...Δεν φοράει μόνον μαύρα ρούχα ο φασισμός, φέρει μαύρη ψυχή..."

Η Ιερά Εξέταση απεφάνθη: Όποιος διαφωνεί μαζί της είναι Χρυσαυγίτης και συνοδοιπόρος του Φαήλου Κρανιδιώτη. Όπως λέει ο Στάθης, όποιος διαφωνεί με την αυτοαποκαλούμενη "Αριστερή

8 May 2013

ΠΕΡΙ ΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑ: ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ




Χρυσή Ευκαιρία για ν’ αποκτήσει κανείς τον Τίτλο και του «Ευαίσθητου» και του «Αριστερού».

Στην Πυρά στην Πυρά η Κική η Δημουλά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ανάρτηση στο facebook,
μια κοινοποίηση της δημοσίευσης περί
«Ρατσιστικού Παραληρήματος της ποιήτριας Κικής Δημουλά».

Όπως παλιά για να εξασφαλίσει κανείς τον τίτλο του «Δημοκράτη» και του «Αριστερού» (πακέτο με θέση στο Δημόσιο) έφτανε να δηλώνει ΠΑΣΟΚ.

2 May 2013

ES FÁCIL DEJAR DE FUMAR? ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ; POR ALAITZ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΙΤΖ



     2 Μαΐου σήμερα και σκέφτομαι πόσες φορές τα τελευταία 20 χρόνια «έδειξα» σε  επισκέπτες του Πράδο τον περίφημο πίνακα του Γκόγια «2α Μαΐου του 1808».