22 Sept 2013

Πειραματικά, (λέει) 3 γραμμές του ΟΑΣΑ θα περνούν στην ώρα τους!

Η Πραγματικότητα τα ξεπερνάει όλα. Ποια φαντασία και ποιο χιούμορ... Η είδηση είναι πραγματική. "Πειραματικά" λέει, "3 λεωφορεία και τρόλευ θα περνούν στην ώρα τους"...


Με την ευκαιρία ας βοηθήσει όποιος έχει τρόπο αυτό παιδί που ζητάει αναπηρική καρέκλα. Το τηλέφωνό του σύμφωνα με τη φωτογραφία είναι :  6944 767 045 

Υ.Γ.: Μαζί με τα συγχαριτήρια στην Καγκελάριο, ας φτάσει όπου πρέπει κι η ευχή στο τέλος της νέας τετραετίας της οι γραμμές που "πειρματικά θα περνούν στην ώρα τους, να γίνουν έξι. 

Νά η είδηση... ότι η Ανάπτυξη δεν είναι στη Φαντασία του Πρωθυποτυργού αλλά είναι πια πραγματικότητα: 3 γραμμές θα μας κάνουν τη χάρη να λειτουργούν κανονικά. (Πειραματικά.)

                                                                                                                              El Greco

Πηγή: ΟΑΣΑ

"Και να που φτάσαμε στο σημείο η σωστή λειτουργία μίας λεωφορειακής γραμμής να είναι είδηση. Ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την ΟΣΥ, ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός ειδικού, πειραματικού προγράμματος λειτουργίας για 2 λεωφορειακές γραμμές και μία γραμμή τρόλεϊ. Οι γραμμές είναι:

Τρόλεϊ 6 Ιπποκράτους – Νέα Φιλαδέλφεια
Α8 Πολυτεχνείο – Νέα Ιωνία – Μαρούσι
302 Στ. Δουκ. Πλακεντίας – Γέρακας


Το πείραμα στην λειτουργία των 3 αυτών γραμμών είναι ότι θα δοκιμαστεί να λειτουργήσουν σωστά! Τα λεωφορεία θα περνάνε στην ώρα τους αφού θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση με ακρίβεια και στη κανονικότητα όλων των προγραμματισμένων δρομολογίων.

Επίσης θα υπάρχει καλύτερη πληροφόρηση του επιβάτη στις αφετηρίες και τα τέρματα. Για το σκοπό αυτό μάλιστα θα τυπωθούν ενημερωτικά φυλλάδια με τις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων και χάρτες της διαδρομής. Δείτε για παράδειγμα το φυλλάδιο για τη γραμμή 302 (αν και φοβάμαι ότι χρησιμοποίησαν λάθος εργαλείο του MS Paint για το σχεδιασμό της διαδρομής).

Τέλος, εντός των οχημάτων, θα υπάρχει αυξημένη επιμέλεια στη λειτουργικότητα (μακάρι να λειτουργεί ο κλιματισμός) και την καθαριότητα.

Αν χρησιμοποιήσετε κάποια από τις 3 αυτές γραμμές τις επόμενες μέρες, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας."

Πηγή: ΟΑΣΑ





No comments:

Post a Comment