30 Sept 2016

THE SLUMDOG FROM LARISA

Μετά τη δημοσίευση "ΣΙΚΕΛΙΚΑ ή ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ", πολλοί με ρώτησαν με διάφορους τρόπους γι' αυτόν τον υπεύθυνο όπως τον βάφτισα, τον επικεφαλής των ανδρών της "προσωπικής μου ασφάλειας", τον “Menelaus”.


Πού να φανταστώ ότι λίγες μέρες μετά, θα
έπρεπε να του αναθέσω στ' αλήθεια αποστολή.

Να τον συστήσω λίγο παραπάνω γιατί τη θέση δεν την πήρε με μέσον.


Στη φωτό πάνω, διακρίνεται γονατιστός, είναι στο Santiago De Compostela, μέσα στον Καθεδρικό, ακριβώς τη Στιγμή που μπροστά στον Άγιο Ιάκωβο και μπροστά στην Ιερή Κοιλιά του Capo του δίνει τον γνωστό όρκο Σιωπής, γνωστός όρκος πολύ στη Σικελία.





Διακρίνεται επίσης σε στιγμές που αφού πρώτα στρατολόγησε και εκπαίδευσε στα βασικά κάποια νέα μέλη, τα οδηγεί εν συνεχεία στο Χέρι...


Έπαιξε κι έναν κόντρα ρόλο, ρόλο πρωταγωνιστικό στα γυρίσματα του Gay-Titanic

Αυτός είναι “Menelaus”, γνωστός στην πιάτσα και στα βρώμικα στέκια και ως "Μάκης της Κατερίνας".


Μάκη, σκοτεινές δυνάμεις από Σαουδική Αραβία, Ηνωμένες Πολιτείες αλλά από μια κλήση που δέχτηκα φαίνεται ότι εμπλέκονται και άλλες σκοτεινότερες εξ Ελλάδος, αποφασισμένες να σαμποτάρουν την προσφορά της Melodrakma Universal S.L για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ξενοδοχειακής αλυσίδας “W”.




Σε παρακαλώ πολύ Μάκη, τακτοποίησε το θέμα.

Υ.Γ: Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί κάποιοι αντί να μου ευχηθούν όπως κάνατε οι περισσότεροι, με απείλησαν με ανώνυμο τηλεφώνημα, να κάνω τον ξεναγό λέει και να μην ανακατεύομαι σε άλλα χωράφια, για το καλό μου ν'αφήσω κατά μέρος τη Melodrakma γιατί θα γίνει σκέτο Drama για μένα.

Χα!

Χα “Menelaus”!

Προφανώς κάποιος δεν κατάλαβε ρε Μάκη ότι εσύ, δεν είσαι συ αλλά σύμβολο ανιδιοτελούς αγάπης πολλών, πάρα πολλών ανθρώπων,
(μακάρι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ξέρουν το γιατί πάντως εγώ, πολλή αγάπη εισπράττω).

Κι όταν ανακοίνωσα τη δημιουργία της Melodrakma, στα γενέθλια της Άλμπας, αυτό ακριβώς της έγραψα πως κληρονομεί,

 (...) Άλμπα μου, αυτό κληρονομείς στο κάτω-κάτω απ' τον πατέρα σου, να το ξέρεις: την ευγένεια και τη γενναιοδωρία των φίλων του,
γνωστών και αγνώστων που θα πουν σ' όλο τον κόσμο πως υπάρχουμε και φτιάξαμε κάτι που θα πάρει το μέγεθος των Ονείρων μας, την Melodrakma Universal S.L. (...)

Ή μπορεί να είναι πιο απλή η εξήγηση του ηλιθίου τηλεφωνήματος: να μην ξέρει απλώς αυτός που τηλεφώνησε ότι ο μπαμπούλης Άλμπα είναι slumdog.



Υ.Γ.2: Μπορεί και να μπερδεύτηκαν, να μπλέξαν οι γραμμές, μπορεί να εννοούσαν άλλη Melodrakma, είναι πολύ κοινό το όνομα... Ας πούμε μια κακόγουστη φάρσα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους



Υ.Γ. 3: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να διευκρινίσω ότι καθόλου δεν υπαινίσσομαι πως οι απειλές προέρχονται από ανθρώπους του Κύκλου. Γενικά δεν υπενίσσομαι κανέναν και τίποτα. Για την ώρα αναφέρω απλώς τα γεγονότα.

No comments:

Post a Comment