4 Aug 2019

ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Φ.Ο.Ν.Ι

Η Βόρειος Ισπανία, από μόνος του ο προορισμός, μ’ αυτή τη φύση, την Ιστορία, τη γαστρονομία, έχει γίνει ένα ταξίδι που οφείλει να κάνει όποιος αγαπάει τα πολλαπλά ταξίδια, εκείνα σαν τις μπάμπουσκες, που ανοίγεις και ανοίγεις κι όλο και κάτι νέο ανακαλύπτεις, εκείνα που όσο πιο βαθιά μπαίνεις, τόσο πιο πολύτιμοι η θησαυροί που έχουν να σου δώσουν, προίκα το ταξίδι αυτό για τους «χειμώνες» που έρχονται.



Από μόνος του ο προορισμός, πολύ δε περισσότερο όταν κάποιος έχει τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων του τόπου, τότε μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία, αυτό έχει η Melodrakma, κρατάει με αγάπη στα χέρια της το DNA της περιοχής, τα βουνά της, την απεραντοσύνη του Ατλαντικού, των αγώνα των ανθρώπων για επιβίωση, των αγώνα των ανθρώπων για Δημοκρατία και Ελευθερία, το φόβο των γενναίων πριν υπακούσουν στην καρδιά και στη μοίρα, τη θλίψη των δέντρων όταν το τελευταίο φύλλο τους αφήσει…

Εκτιμήθηκε φαίνεται αυτή μας η σχέση με την περιοχή και φέτος, πραγματοποιήσαμε και τις 8 προγραμματισμένες αναχωρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των δύο του Αυγούστου και μιας του Σεπτεμβρίου οι οποίες έχουν κλείσει).

Το τελευταίο πέρασμα απ’ την αγαπημένη αυτή περιοχή του κόσμου ήταν με 40 φυσιολάτρες του Φ.Ο.Ν.Ι, του Φυσιολατρικού Ομίλου Νέας Ιωνίας. Ωραίοι άνθρωποι, πολυταξιδεμένοι και γι’ αυτό απλοί, ευφυείς με χιούμορ και αγάπη για τη φύση, τον άνθρωπο και τους αγώνες του. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στο Φ.Ο.Ν.Ι εκ μέρους όλης της ομάδας της Melodrakma για την εμπιστοσύνη και τη σχέση που πλέον οικοδομήσαμε.


Καλούμε όλους, Συλλόγους και μεμονωμένους ταξιδευτές να μας δώσουν το χέρι για να τους περπατήσουμε στο Camino, στο μονοπάτι της Melodrakma.

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

El Greco

No comments:

Post a Comment