2 Apr 2022

ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

 Φαίνεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η τεράστια επιτυχία, η γεμάτη ζωή, η απόλυτη αναγνώριση, η πολλή αγάπη, η λατρεία, δεν αποθηκεύονται κάπου γι’ αποκούμπι στις δύσκολες στιγμές.  


Ο Αλαίν Ντελόν, άνθρωπος που του δόθηκε κάποτε ο τίτλος, «Ο πιο όμορφος άντρας του Κόσμου»  δε θέλει να ζήσει άλλο και έκανε αίτηση ευθανασίας στην Ελβετία. 

Παιδί του κρεοπώλη μιας γειτονιάς, μπήκε και σε αναμορφωτήριο, μπήκε και στο στρατό, πήγε και κστον πόλεμο στην Ινδοκίνα, παντρεύτηκε τρεις γυναίκες, τον ερωτεύτηκαν 3 δις γυναικών, μία τον έβαλε στο σινεμά, η Brigitte Auber, τον είδε φαντάρο λέει όταν γύρισε από την Ινδοκίνα κι είπε «αυτή την ομορφιά πρέπει να τη δουν όλοι», άφησε τη Brigitte Auber για τη Ρόμυ Σνάιντερ, άφησε τη Ρόμυ Σνάιντερ για τον μεγαλύτερο έρωτα τής ζωής του, τη Νάταλυ Ντελόν, έκανε τέσσερα παιδιά και 4 δις λάθη λέει μόνος του…

Έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα και το δημοσίευσε: 

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου. Μακάρι οι μελλοντικές γεννιές να μη με θυμούνται μόνον ως ηθοποιό αλλά ως έναν άνθρωπο που και στην καθημερινή ζωή, ανάμεσα σε νίκες και ήττες, προσπάθησε. Ευχαριστώ. Αλαίν Ντελόν»

Δε μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο τής Ναταλί, (Ιανουάριος του ’21) από κείνη τη μέρα, έπαθε δύο εγκεφαλικά, δύο δισεκατομμύρια καταθλιπτικά επεισόδια… «δε θέλω άλλο» είπε. Ζήτησε από το γιο του Anthony Delon να φροντίσει όλα τα του θανάτου του σαν τελευταία παράσταση. 

Au revoir Alain. 

El Greco

No comments:

Post a Comment