29 Oct 2017

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018: Η Melodrakma Universal στην Ελλάδα.

Η Melodrakma αφήνει για λίγο την Ισπανία όπου είναι η έδρα της για να κάνει για πρώτη φορά μια Εκδρομή-Σύναξη Φίλων στην Ελλάδα.

Αγαπητοί και αγαπημένοι φίλοι,

ο Κύβος Ερρίφθη! Ραντεβού στην Ελλάδα!

Πού;;;


Μισό λεπτό, ένα-ένα…


Ως χρόνο επέλεξα το τριήμερο της Αποκριάς και πρόθεσή μου είναι να γίνει θεσμός: κάθε χρόνο δηλαδή, κάθε Αποκριά η Melodrakma να ρίχνει μια γέφυρα απ’ την Ιβηρική στη Βαλκανική Χερσόνησο!
Απ’ το Μυστρά στο Κάστρο Bran (το κάστρο του Κόμη Δράκουλα στη Ρουμανία)
απ’ τη Σαντορίνη στο Ντουμπρόβνικ,
απ’ την Κνωσό στην Κωνσταντινούπολη,
απ’ τον Πηνειό στο Δούναβη,
απ’ τα Γιάννενα στη Λιουμπλιάνα,
απ’ τον Όλυμπο στα Καρπάθια Όρη,
απ’ τις Μυκήνες στα Τίρανα,
απ’ το Σαράγιεβο στο Ναύπλιο
κι απ’ τη Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη.
Έτσι σκέπτομαι να κινηθούμε τα επόμενα χρόνια στη Βαλκανική, αλλά γι’ αυτή την
Πρώτη Φορά θέλησα η επιλογή να πατάει στα τρία πόδια τής Ελλάδας:
της Αρχαιότητας
της Βυζαντινής της καταβολής
και της σύγχρονης προσπάθειάς της να ανήκει στη Δύση κι ας βρίζει συνέχεια η μία την άλλη

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018: ΜΕΤΕΩΡΑ-ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ-ΠΕΛΛΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ

Με έδρα το Λεπτοκαρυά, τρεις μέρες δυο νύχτες.

Συνάντηση εκεί όπου παλιά -ελπίζω όχι ακόμα-  αναχωρούσαν τα λεωφορεία που μετέφεραν κόσμο ν’ ακούσει τις κομματικές ομιλίες των διαφόρων υποτίθεται αρχηγών και υποτίθεται κομμάτων. Αναχώρηση απ’ αυτό σημείο σα μνημόσυνο στο σκοτεινό μας παρελθόν.

Πρωί-πρωί, αρχίζετε μαζεύεστε, όλο και περισσότεροι όλο και περισσότεροι, αρχίζει δημιουργείται συνωστισμός, άλλη φωνάζουν Melodrakma από δω, άλλοι ακούνε Universal από κει, μία μάνα χάνει το παιδί αλλά ευτυχώς το ξαναβρίσκει, μία σύζυγος χάνει τον άντρα της και κάνει τα πάντα να μην το ξαναβρεί, ευτυχώς είναι πολλά λεωφορεία (ονειρεύομαι εγώ) και πάει κι ανεβαίνει σ’ άλλο. Έτσι δε βλέπει την ανακούφιση στο πρόσωπο του άντρα της που την είχε εντοπίσει και την άφησε να δει που θ’ ανέβει για να ανεβεί εκείνος αλλού.

Όχι κύριε, δε μπορείτε, είστε στο Λεωφορείο Νο 3

Το ζευγάρι ξανασμίγει.


Βλέπετε παντού πινακίδες Melodrakma Universal: Travel with Art, συνεργάτες μου, επιλεγμένα αστέρια ξεναγοί που και γνωρίζουν και αγαπάνε την Ελλάδα σάς οδηγούν στο σωστό λεωφορείο… Προσπαθήσαμε να συνταξιδέψετε με φίλους σας, με όσους έχετε ξαναταξιδέψει, είναι μια ευκαιρία αυτό το τριήμερο να ξαναδούμε φίλους και μετά πίσω πάλι στις ζωές μας.

Ανεβαίνετε στο λεωφορείο, αγκαλιές φιλιά με όσους είχατε καιρό να δείτε, πέφτει μουσική, το πρώτο τραγούδι… φωνές, συνθήματα, Melodrakma, Melodrakma… η πλατεία ήταν γεμάτη…

Me-lo-dra-kma… Me-lo-dra-kma… Me-lo-dra-kma…

Melo...

Μελωδία=Μουσική

Drakma...

Drama=Δράμα= Theater=Αρχαίο θέατρο και Σύγχρονο επίκαιρο πάντα το Δράμα μας

Drakma= Παιχνίδι με το Drama,  Drakma, Drama, Drakma, Drama, Drakma… το δράμα ενός λαού που αγωνιά κι αγχώνεται  στο άκουσμα του Αρχαίου Νομίσματός του, ενός νομίσματος με Ιστορία αιώνων, η Ιστορία 17 χρόνων του Ευρώ VERSUS της Ανάγκης μας να υπάρξουμε όπως-όπως έτσι όπως ήρθαν τα πράματα…

Διακόπτω ξέφυγα απ’ το θέμα αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξαναπαντήσω στην ερώτηση πολλών: τί είναι, τί σημαίνει Melodrakma;

Με πιο απλά ακόμα λόγια είναι το Melo, η Μελωδία, η Μουσική των 2/3 του σπιτιού μου καθώς Αλάιτζ και Άλμπα είναι μουσικοί, πιανίστα και φλαουτίστα,

και Dra-k-ma εγώ, Drama, το Θέατρο που αγαπάω και γράφω κι αυτό το k δίνει την οικονομικοπολιτική διάσταση του Ιστορικού μας Momentum.

Ακολουθεί ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, *(το επονομαζόμενο στα ελληνικά  Day by day σοβαρά πια σα σοβαρό γραφείο.)

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και αναχώρηση για τα Μετέωρα με μια στάση-διάλειμμα για καφέ και τουαλέτα για όσους στ’ αλήθεια παίρνουν χάπια και όχι για όσους το χρησιμοποιούν για δικαιολογία να καπνίσουν.
Η διάλεξη μέσα στο λεωφορείο από τον ξεναγό του καθενός έχει θέμα ελεύθερο. Ο κάθε συνάδελφος ξεναγός θ’ αποφασίσει για ποιο θέμα θα μιλήσει. Όμως, επειδή θέλω να είμαι «εκεί» παντού, σε όλα τα λεωφορεία κι αφού πρακτικά δε γίνεται, θα έχει δοθεί σε όλους τους συναδέλφους cd φτιαγμένο απ’ τον El Greco ώστε η μουσική προετοιμασία να είναι ίδια σε όλα τα λεωφορεία. Ένα cd φτιαγμένο ειδικά γι’ αυτό το ταξίδι και μαζί, κι όλα τα άλλα cd των ταξιδιών μας.

Στο λεωφορείο μιλάμε για την Ελλάδα…

Άφιξη στα Μετέωρα!

Αυτό μάλιστα… Αυτό ναι, είναι υποδοχή!!!!!!

Υποδοχή έκπληξη σκηνοθετημένη απ’ τον El Greco!

Πλάι, κι ένα βήμα πίσω απ’ την Έκπληξη θα στέκεται κι ίδιος ο El Greco.

ΤΑΡΑΤΑΤΑΤΑΑΑΑΑ!!!!

Κι ύστερα…

Ξενάγηση στο Μεγάλο Μετέωρο, στη Μονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θ’ αρχίσει να μεταμορφώνεται για τρεις μέρες τουλάχιστον η καθημερινότητά μας. Έχει και η Ελλάδα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και νά ένα σπουδαίο! Ρίχνω το δίχτυ, πετάω και το γάντι και φύγαμε.

Στο τέλος της ξενάγησης φαγητό σε εστιατόριο της περιοχής κι ύστερα αναχώρηση για τη Λεπτοκαρυά.

Άφιξη.

Η Melodrakma έχει φροντίσει ήδη κανείς να μην ταλαιπωρηθεί με τις αποσκευές του, άνθρωποι του ξενοδοχείου θα φροντίσουν να σας τις μεταφέρουν στο δωμάτιό σας.

Χρόνος για ξεκούραση.

Όσοι όμως δε θέλουν να ξεκουραστούν…

ΤΑΡΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΑΑΑ

ΕΚΠΛΗΞΗ Νο 2!!!!!

Ο Γιάννης ζήτησε απ’ τον μέντορα και φίλο του Anton Juan να παραστεί για ένα Master Class!

Συγκέντρωση λοιπόν για όποιον το επιθυμεί (και εφόσον το έχει δηλώσει εκ των προτέρων) σε χώρο του ξενοδοχείου (που θα έχει διευκρινιστεί με την παράδοση των κλειδιών) για ένα Σεμινάριο Ηχητικής Αίσθησης.

Τί είναι αυτό;

Ένα δώρο της Melodrakma σ’ όσους την αγαπάνε.

Dr. ANTON JUAN: Master Class of Sound Sense



Ο Dr. Anton Juan, εκ των Φιλιππίνων ορμώμενος και εκ του Σικάγο στην προκειμένη ερχόμενος ο ευλογημένος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Notre Dame των ΗΠΑ, με την 50χρονη (φανταστείτε πόσο χρονών είναι) πείρα του στο Θέατρο και τη Διδασκαλία, μού κάνει την Τιμή να είναι εκεί και να μοιραστεί τον Πλούτο της Εμπειρίας του με τους φίλους μου.

Το Σώμα μας έχει φωνή, έχει ήχο και ηχώ που «μονώνουμε» με τρόπους απίθανους, κάνουμε τα πάντα μην ακουστεί ώστε να κάνουμε του κεφαλιού μας κι όχι αυτό που θέλει η φύση κι η καρδιά μας. Τη φωνή αυτή θα προσπαθήσει να βγάλει ο Αντόν με το μαγικό ραβδί του, σα να ήσασταν για λίγο, ίσα-ίσα για ένα Master Class ηθοποιοί κι ύστερα πάλι πίσω, στους ρόλους της ζωής του ο καθένας.

Με το τέλος του Σεμιναρίου, όλοι πια, συμμετέχοντες και μη θα συγκεντρωθούμε σε άλλη αίθουσα του ξενοδοχείου για την παρουσίαση τής 2ης χρονιάς της Melodrakma.

Ο Marco Balestrazzi, ο Μάρκο μας για όποιον τον γνωρίζει, θα είναι εκεί και μαζί θα παρουσιάσουμε ένα απ’ τα δύο καινούρια ταξίδια της Χρονιάς:

Μια μοναδική Τοσκάνη και όχι μόνο… Τίτλος του Ταξιδιού:

«Στα Δόντια του Δάντη: La Vita e Bella»

ένα οδοιπορικό στην Ομορφιά και τη Μαγεία του Σινεμά, της Λογοτεχνίας, της Φύσης και του Κρασιού της Τοσκάνης!

Αλλά θα γίνει ιδιαίτερη μνεία και στο έτερο Νέο ταξίδι… Βερολίνο – Σαξονία…

Με τίτλο, όχι "Η Εργασία Ελευθερώνει" αλλά:

«ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ» 

Βουτιά στη σύγχρονη  Ιστορία απ’ την οποία δε λέμε να μάθουμε!

5ήμερο (4 νύχτες):
Βερολίνο-Λειψία-Δρέσδη-Πότσνταμ

Μπαχ-Μπρεχτ-Στάζι και Ναζί!

Γι’ αυτό το ταξίδι μπορείτε ήδη να κάνετε κρατήσεις:

Έχει προγραμματιστεί για δυο αναχωρήσεις κι οι δυο προνομιακές:

Α) 11-15 Απριλίου! (Τετάρτη του Πάσχα με Κυριακή του Θωμά)

Β) 25 – 29 Μαΐου. (Πέμπτη με Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος)

Σε κείνη τη στιγμή θα παρουσιάσουμε και τις αναχωρήσεις σε Πορτογαλία και Δυτική Ισπανία «Θαλασσοπόροι και Κονκισταδόρες» που θα επαναληφθούν και φέτος, και το «Green Card to Happiness» στη Βόρειο Ισπανία θα επαναληφθεί και και και…

Κι ύστερα, θα περάσουμε σε άλλη αίθουσα πια, στο εστιατόριο για Δείπνο.
Λίγη μουσική κι ύστερα ξεκούραση γιατί μας περιμένει μια ακόμα γεμάτη υπέροχη μέρα.

Καληνύχτα.

2η ΜΕΡΑ:ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ-ΠΕΛΛΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ


Πρωινό και αναχώρηση για μια ιστορική εκδρομή! Κυριολεκτικά Ιστορική.

Πρώτα θα πάμε στην Πρωτεύουσα ενός κραταιού κράτους κάποτε! Η Πέλλα ήταν για ένα διάστημα η πρωτεύουσα του Μακεδονικού Κράτους και η ανασκαφή έχει φέρει φως κομμάτι της πάλαι ποτέ αίγλης της: το ανάκτορο, δύο σπουδαίες οικίες, την αγορά, το αρχείο κ.α. Θα προσπαθήσουμε ν’ ανακαλύψουμε όσο Φως είχε αυτή η πόλη πριν το σβήσουν οι Ρωμαίοι και το αποτελειώσει ο Εγκέλαδος. Η Πέλλα ήταν ίσως η πιο αριστοτεχνικά οργανωμένη αστική περιοχή της Αρχαίας Μακεδονίας. Απ’ τα αραβικά Patios της Ανδαλουσίας πίσω στα ελληνικά περιστύλια κι απ’ τα ρωμαϊκά ψηφιδωτά   στην Piazza Armerina της Σικελίας πίσω στης Μακεδονίας τα μωσαϊκά.

Επίσκεψη και στο εκπληκτικό Μουσείο της Πέλλας.

Κι ύστερα αναχώρηση για τη Βεργίνα Σήμερα θα ισορροπήσουμε πάνω στο σχοινί που λέγεται Χρόνος. Απ’ το 336 π.Χ, απ’ τη μέρα της δολοφονίας του Φιλίππου ως την εποχή που αρχίσαμε σιγά-σιγά να ενδιαφερόμαστε για το παρελθόν μας, για το ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και πού πάμε,  απ’ το 336 π.Χ στον 19ο αιώνα μια ανάσα κι από κει πατάμε γκάζι ως την εκπληκτική εκείνη μέρα του 1977 που  ο Μανώλης Ανδρόνικος βρέθηκε μπροστά στον Τάφο του Φιλίππου…

Ευλογημένοι κάποιοι άνθρωποι να βιώσουν αλλά και να προσφέρουν σε άλλους Ιστορικές Στιγμές. Μία απ’ τις σημαντικότερες ανακαλύψεις του αιώνα! Ο Τάφος, το Στεφάνι, η Ιστορία…
Επίσκεψη και στο ασύγκριτο Αρχαιολογικό Μουσείο Βεργίνας. Όσες φορές κι αν πήγε κάποιος εκεί βρίσκει ομορφιά να ρουφήξει.

Κι αφού τελειώσει κι αυτή η μοναδική εμπειρία θα πάμε στη Βέροια, μια βόλτα στην όμορφη πόλη στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου αλλά και με τον δικό μας βηματισμό και με την ευκαιρία να τσιμπήσουμε κάτι πρόχειρο καθώς το βράδυ έχουμε Δείπνο Γκαλά. (Έχει φροντίσει η Melodrakma να μην πεινάσουμε ως το δείπνο.)

Κι ύστερα  παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στη βάση μας, στη Λεπτοκαρυά αλλά πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο κι ανάλογα την ώρα και τις καιρικές συνθήκες, ίσως πιούμε έναν καφέ στον Παλαιό Παντελεήμονα ή στο Λιτόχωρο.

Άφιξη στο ξενοδοχείο.

Χρόνος για ξεκούραση πριν κατεβούμε για το αποκριάτικο Δείπνο-Γλέντι-Πάρτι Μασκέ -Έκπληξη

Σκέφτηκα, ντυνόμαστε σε ξένους τόπους, 23 κιλά μας λένε οι αεροπορικές, το τραβάμε απ’ τα μαλλιά, 25,5 μίνιμουμ έχει η κάθε βαλίτζα μας ώστε να χωρέσουν σκηνικά και κοστούμια. Μεταμφιεζόμαστε σε ξένους τόπους κατακαλόκαιρο και δε θα το κάνουμε στην Ελλάδα τις Απόκριες στην καρδιά του χειμώνα;

Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι-Τάιμ!!!



Κατεβήκατε επιτέλους σχεδόν όλοι στο εστιατόριο… Είναι εκεί και οι Μουσικοί που έχει κλείσει η Melodrakma. Λείπουν μόνο  οι 5-6 γνωστές  πια για την καθυστέρηση, (πάλι κάτι σας έτυχε και καθυστερήσατε λίγο, ξέρω)  5 λεπτά μόνο θα περιμένω απ’ την ώρα που θα έχουμε ορίσει, κατεβήκατε όλες και όλοι, μεταμφιεσμένοι, Ιεροεξεταστές, θύματά τους, Θαλασσοπόροι, Κονκισταδόρες, Γκαλά, Γκαλαρίνα, Νταλί, εύθυμες χήρες, εύθυμες νοσοκόμες, ταυρομάχοι, σπανιόλες, πριγκίπισσες χωρίς παλάτι, εργάτριες του «1900» του Μπερτολούτσι, άλλη ντύθηκε «Αποφασισμένη  Άννα Μανιάνι», άλλη «σέξυ Σοφία Λόρεν» προτάσσοντας τα στήθη της, άλλη «Βιολετέρα», Σαρίτα Μοντιέλ -μη μου ξυπνάς το παρελθόν,- Μάρλον Μπράντο στο Νονό, ο Αλαιν Ντελόν σα Μοντέλο Πειρατής με το ένα μάτι βουλωμένο στον Γατόπαρδο, Μιγκέλ Μποσέ, Μαρίζα Παρέδες, Βικτώρια Αμπριλ και Χαβιέρ Μπαρδέμ στο στα «Ψηλά Τακούνια», Αντόνιο Μπαντέρας στο Ζορό, το Σινεμά μέσα απ’ τα Ταξίδια μας για μια βραδιά ηθοποιοί σε ρόλους που δε μας έλαχαν σε τούτη τη ζωή…

Είμαστε όλοι κάτω, στη θέση μας για το δείπνο, ντυμένοι….

Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα, πέφτει μουσική πάνω σ’ άλλη μουσική, κι άλλη… κι άλλη και τότε…

Τότε θα συμβεί κάτι που σκηνοθετώ κι αμέσως θα βγούμε στη Σκηνή.

Λέω θα βγούμε γιατί θα έχω την τιμή να συνοδεύομαι απ’ τη Γενική Κληρονόμο τής Melodrakma, η Άλμπα θα είναι μαζί μου και χέρι-χέρι Άλμπα και μπαμπούλης μ’ έναν τρόπο έκπληξη θα προσπαθήσουμε να έχει νόημα κι αυτή η Στιγμή!

Τότε θα κηρύξουμε την Έναρξη της 2ης Σεζόν τής Melodrakma για το 2018 και θα γίνει και η κλήρωση για 2 άτομα για μια απ’ τις δυο αναχωρήσεις στο:


«ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ» : ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΔΡΕΣΔΗ-ΛΕΙΨΙΑ-ΠΟΤΣΝΤΑΜ

Κι ύστερα φαγητό και Πάρτι-Τάιμ…

3η ΜΕΡΑ: ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ-ΧΑΛΚΗ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ


Πρωινό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αλλά να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος…
Και θα είναι.

Είναι Καθαρά Δευτέρα, είμαστε ντυμένοι όπως και χθες το βράδυ, κάποιοι αντάλλαξαν στολές με άλλους φίλους που γνώριζαν ή που γνώρισαν μόλις χθες πάνω στην πίστα και συμφώνησαν στην «ανταλλαγή δώρων», εσύ Δημήτρη πάρε της Σοφίας Λώρεν και δωσ’ μου της Πέλοπε Κρουθ…

Ιεροεξεταστές, θύματα τους, Θαλασσοπόροι, Κονκισταδόρες, Γκαλά, Γκαλαρίνα, Νταλί, εύθυμες χήρες, εύθυμες νοσοκόμες, ταυρομάχοι, σπανιόλες, πριγκίπισσες χωρίς παλάτι, εργάτριες του «1900» του Μπρερτολούτσι, άλλη αποφασισμένη  Άννα Μανιάνι, άλλη Σσέξυ Σοφία Λόρεν προτάσοντας τα στήθη της, άλλη Βιολετέρα, Σαρίτα Μοντιέλ μη μου ξυπνάς το παρελθόν, Μάρλον Μπράντο στο Νονό, ο Αλαιν Ντελόν σα Μοντέλο Πειρατής με το ένα μάτι βουλωμένο στον Γατόπαρδο, Μιγκέλ Μποσέ, Μαρίσα Παρέδες, Βικτώρια Αμπριλ και Χαβιέρ Μπαρδέμ στο στα «Ψηλά Τακούνια», Αντόνιο Μπαντέρας στο Ζορό…

Μπήκαμε στα λεωφορεία όπως ήρθαμε…

Πρώτη μας στάση στο χωριό του γράφοντος, εκεί που γεννήθηκε… Στάση στην περίφημη  Χάλκη Λαρίσης για φασολάδα, τσίπουρο, και φρέντο!

Με μεγάλη χαρά και γενναιοδωρία, δέχτηκαν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης και σε συνεννόηση με τον El Greco θα κάνουν κι αυτή τη στιγμή Ωραία και Αληθινή!

Μουσική, φασολάδα, τσίπουρο, φρέντο, χορός και λίγο πριν την αναχώρηση, μια αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο που έμαθε στον El Greco τα βασικά: γραφή, ανάγνωση και σεβασμό στους ανθρώπους.

… και συνεχίζουμε την πορεία μας προς την Αθήνα…

Εύθυμες χήρες, εύθυμες νοσοκόμες, εύθυμοι Ιεροεξεταστές, εύθυμα και τα θύματά τους, εύθυμοι Θαλασσοπόροι, εύθυμοι Κονκισταδόρες, Γκαλά, Γκαλαρίνα, Νταλί,εύθυμοι ταυρομάχοι, εύθυμες σπανιόλες, εύθυμες πριγκίπισσες χωρίς παλάτι, εύθυμες άνεργες εργάτριες εύθυμη κι Άννα Μανιάνι κι η Σοφία Λώρεν, εύθυμοι όλοι ανεβαίνουμε στα λεωφορεία…και συνεχίζουμε την πορεία μας προς το Τέλος αυτού του τριημέρου…Εκεί που ήταν κι η αρχή του, στο Πεδίον του Άρεως πάμε όμως ξαφνικά, σα λεωφορειοπειρατεία οι οδηγοί στρίβουν και μέχρι να το καταλάβουμε είμαστε στην Κεντρική Πλατεία της Μακρακώμης.

Εκεί μας περιμένει η Πρόεδρος τού Συλλόγου Γυναικών Μακρακώμης, Διακεκριμένη Ηθοποιός, σπουδαία φουρνάρισσα και λατρεμένη φίλη  Βιβή Ζαφείρη… Μεταμφιεσμένη σε:…………… (έκπληξη)

Εύθυμες χήρες, εύθυμες νοσοκόμες, εύθυμοι Ιεροεξεταστές, σ’ αυτή την τελευταία στάση κατεβαίνουμε να μεταλάβουμε λίγο απ’ τα λίγα ωραία που μας έμειναν, όταν φτιάχνουν οι Έλληνες Κοινότητες και Ιστορία οι παρέες.  Χορό, κρασί, τσίπουρο, φρέντο…

Για λίγο στο Καρναβάλι Μακρακώμης.

Η Άννα Μανιάνι ξεβάφεται μπροστά στο καθρεφτάκι μιας βέσπας παρκαρισμένης μπροστά στο περίπτερο, δίπλα στο φούρνο της Βιβής.



Αυλαία.

Άφιξη στην Αθήνα με την αίσθηση 10ήμερης εμπειρίας.

La vida es un carnaval.

Σας ευχαριστώ και καλή αντάμωση


El Greco

Κρατήσεις στον κο. Θανάση Μπανούση:

τηλ. 6985 66 2014

mail: gr@melodrakma.com

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε κάντε κράτηση άμεσα καθώς ο αριθμός δωματίων στο ξενοδοχείο είναι πολύ συγκεκριμένος. Κι επειδή δεν είμαστε σέχτα αλλά αγκαλιά, η συνάντηση αυτή είναι ανοιχτή και προ καινούριους φίλους, του φίλους σας.

Υ. Γ-1: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


Υ.Γ -2 : Σύντομα θα ανακοινωθεί και το κόστος.

Υ.Γ -3: Εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον θα υπάρξει αναχώρηση κι από Θεσσαλονίκη για όλους τους βορειοελλαδίτες. 
Και την Καθαρά Δευτέρα θα πάνε αντί για Χάλκη και Μακρακώμη στο Καρναβάλι τής Νάουσας. Γλέντι με τις Μπούλες πριν επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη!

Τιμή από Θεσσαλονίκη: 215 με πλήρη διατροφή.
Τιμή από Αθήνα: 245 επίσης με πλήρη διατροφή.

Λεπτομέρειες εδώ

No comments:

Post a Comment