4 Mar 2018

«CLUB DE DRAKMA - TRIP» by Melodrakma

Η Melodrakma Universal δημιούργησε το «Club de Drakma-Trip», αυτοσαρκαστικά μπορεί να πει κανείς, ανατιμώντας στη μνήμη μας το αρχαίο νόμισμα!


Με δυο λόγια, επιλέγοντας κάποιος να αγοράσει μέσω της Melodrakma Universal το ταξίδι του για οπουδήποτε στον κόσμο, συγκεντρώνει «drakmas-trip», αυτό που για άλλους είναι «μίλια» ή «πόντοι», εδώ είναι «drakmas-trip» προνόμια δηλαδή που κατά κάποιο τρόπο ανταμείβουνν την υποστήριξή σας.

Σα μίλια αεροπορικής εταιρείας, αυτή η υποστήριξη συσσωρεύεται και τα οφέλη της τα μετατρέπουμε σε δικά σας οφέλη όπως:

α) Έκπτωση στα ταξίδια «παραγωγής» τής Melodrakma,

β) ένα ρομαντικό (ή όχι) δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο της Αθήνας ή οπουδήποτε κι αν ζείτε στην Ελλάδα,

γ) εισιτήρια για Θέατρο, Μουσική, Χορό καθώς και άλλα προνόμια που σίγουρα θα επιτρέψει η ένωση δυνάμεων.

Το όποιο όφελος επειδή επιλέξατε τη Melodrakma θα μετατρέπεται εν ευθέτω χρόνο σε δικό σας.

Πού θέλετε να πάτε;

Έχετε κάποια προτίμηση σε οποιαδήποτε απ' τις υπάρχουσες στην αγορά προτάσεις για τον συγκεκριμένο προορισμό;




Για όσους απευθυνθούν σε μας, θ’ αναζητήσουμε την καλύτερη πρόταση ανάμεσα στα υπάρχοντα «πακέτα» της αγοράς με βάση πάντα τις δικές σας ανάγκες και τη δικής μας φιλοσοφία.

Το «CLUB DE DRAKMA - TRIP» by Melodrakma φιλοδοξεί να προσφέρει σ' όσους το εμπιστευτούν, πολύ περισσότερα απ' όσα υπόσχεται. Το κέρδος της εταιρείας απ' όλη αυτή τη μεσολάβηση θα μετακυλήσει στο επόμενο ταξίδι σας (παραγωγής δικιάς μας) και θα γίνει δικό σας κέρδος.

Σε πρώτη φάση η αντιστοιχία Ευρώ-Drakma-Trip θα είναι η εξής: 1000/50

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ CLUB:

Για κάθε 1000 ευρώ (χωρίς τους φόρους) που ξοδεύετε για ν’ αγοράσετε ένα ταξίδι μέσω της Melodrakma για οπουδήποτε στον κόσμο, θα έχετε 50 Drakmas-Trip.

Αυτά τα 50 Drakmas-Trip θα γίνουν 50 ευρώ έκπτωση (το 5% αυτού που ξοδέψατε) σε επόμενο ταξίδι που οργανώνει η Melodrakma ή κάτι απ’ τις πιο πάνω παροχές αντίστοιχης αξίας.

Παράδειγμα: Ένα ταξίδι στο Περού ας πούμε ότι κοστίζει 3.500  ευρώ + φόροι. Μέσω της Melodrakma θα το πάρετε στην τιμή τής αγοράς, 3.500 δηλαδή όμως συσσωρεύετε 175 Drakmas-Trip. Που θα γίνουν 175 ευρώ έκπτωση σε επόμενο ταξίδι παραγωγής της Melodrakma. 


Εγώ, κατά τη συμβουλή του Πεσσόα, συνεχίζω να κάνω μεγάλα όνειρα αναζητώντας καθαρούς τρόπους να τα υποστηρίξω οικονομικά σ' αυτή τη δύσκολη αρχή. Σ' αυτό το πλαίσιο σκέφτηκα καi τη δημιουργία του Club de Drakma-Trip. Και για Σύμβολο διάλεξα αυτά τα δύο σπουδαία ενωμένα δάχτυλα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου! Σύντομα θα είστε περήφανοι που ανήκετε σ' αυτό το Club.

 Μαζί Παντού θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. 

Καλώς ήρθατε και σας ευχαρισtώ για την εμπιστοσύνη.

                          El Greco

No comments:

Post a Comment