7 Jan 2019

Ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ: ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ 2019

Η μέρα της γιορτής μου είναι σα να ‘ναι η 1η μέρα του χρόνου για μένα, μαζί με κείνη των γενεθλίων, είναι οι 2 μέρες που φορτίζουν οι μπαταρίες κι ασφαλίζομαι απ’ την αγάπη, τα τηλεφωνήματα, τα μέηλ, τα μηνύματα...

                                 *(2 χρόνων στη γιορτή μου)

Κάποτε, η μέρα της γιορτής μου ήταν η μέρα που έπαιρνα δώρα, τώρα είναι η μέρα που θέλω να κάνω δώρα, είναι η μέρα εισπράττω πολλή αγάπη, η μέρα που σταματάει η δουλειά, η μέρα που είναι αφιερωμένη στην Αλάιτζ και την Άλμπα, η μέρα ππου αρχίζουν οι εκπτώσεις στη Μαδρίτη, που βγαίνουμε για ψώνια και μετά τρώμε οι τρεις μας, ο Αη Γιάννης είναι η μέρα που τα τελευταία χρόνια ανακοινώνω το/τα νέα ταξίδια της χρονιάς. Σε τι αποφάσισα να πειραματιστώ τη χρονιά που μόλις άρχισε, ποιοι θα είναι οι τόποι για τους οποίους θα επιχειρήσω φέτος να μεταγγίσω αγάπη και ερωτηματικά, να φωτίσω και να συστήσω με το δικό μου τρόπο, με όποιον εγώ καταλαβαίνω και αισθάνομαι.

Κι έτσι, εκτός από όλα τα ταξίδια στην Ισπανία που θα γίνουν και μάλιστα πολλές φορές, εκτός απ’ το ότι φέτος κάθε μήνα θα υπάρχει αναχώρηση για τη Χώρα των Βάσκων, εκτός απ’ την Τοσκάνη και το αφιέρωμα στον Δάντη, τη Σικελία και το αφιέρωμα στην Όπερα, το Βερολίνο/Δρεσδη/Λειψία/Ποτσνταμ  και το αφιέρωμα στην Κλασική Μουσική, τους " Ναβεγαδόρες ^ Κονκισταδόρες", Πορτογαλία-Δυτ. Ισπανία και το αφιέρωμα στην Ιστορία… οριστικοποίησα και κάποια καινούρια ταξίδια. Έτσι σήμερα μπορώ να τα ανακοινώσω και να δεσμευτώ πως θα γίνουν με τέτοιο τρόπο που θα είναι αντίδωρο στο δώρο της αγάπης που απολαμβάνω ειδικά μια μέρα σαν και τη σημερινή γι' αυτό βάζω σε ρόλο Άη-Βασίλη τον Άη-Γιάννη:

Πολωνία

19 – 25 Μαίου

14 – 20 Ιουλίου

26 Αυγ. – 1η Σεπτεμβρίου.

Γι’ αυτές τις 3 αναχωρήσεις που ήδη έχουν ημερομηνίες ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις (210 52 41 960 και 6985 66 2014)

Στις γιορτές του χρόνου θα πάμε στο Μαρόκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Η αυγή του 2020 που θα γίνομαι 50 θέλω να με βρει σε Όαση κάποιας περιοχής της ψυχής μου κι αποφάσισα αυτή να είναι στο Μαρόκο.

Φέτος επίσης θα εκπληρώσω την υπόσχεση στη μάνα μου και στη θεία Περιστέρα να τις συνοδεύσω «αιρετικά» στους Αγίους Τόπους κι όσοι πιστοί προσέλθετε. "Ξύπνα μαμά, φεύγεις για Ιερουσαλήμ με το Γιάννη"! Ξυπνήστε τις μανάδες σας, θα τις πάω στους Αγίους Τόπους φέτος κι ας γυρίσουν κι αυτές αιρετικές, με πιο δυνατή την πίστη στο θεό-Άνθρωπο.

Τέλος αν όλα πάνε καλά, φέτος στα τέλη του φθινοπώρου, 99%  θα πάμε κι ένα ταξίδι σε τόπο μακρινό και πολύ αγαπημένο: ετοιμάζω ταξίδι στην Ιαπωνία! Θέλω να επιχειρήσω να αποκωδικοποιήσω τον πιο μακρινός μας Κώδικα! Σαμουράι Versus Δον Κιχώτη!

Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου για τις ευχές και την αγάπη. Αγάπη θα βάλω και γω στα σχέδια και στα ταξίδια για να ‘ναι το αντίδωρο.

                                                    Γιάννης

2 comments:

  1. Μαρόκο Ή Ιαπωνία; Ιαπωνία ή Μαρόκο; Εκεί με βλέπω. Ανάμεσα... σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε βλέπω και στα δυο... Ή σας θέλω και στα δυο. Φιλί

      Delete