19 Jan 2019

CLUB DE DRAKMA...TRIP!!!

Στη Melodrakma Universal, εκτός απ’ τα δικά μας ταξίδια, εκείνα δηλαδή που παράγουμε και εκτελούμε εμείς από το Α ως το Ω, πιστεύουμε πως πολλοί συνάδελφοι και συνεργάτες άλλων γραφείων κάνουν σπουδαία δουλειά και οργανώνουν ζηλευτά ταξίδια. Έτσι, αποφασίσαμε κάποια απ’ αυτά να τα προτείνουμε έχοντας πρώτα εξασφαλίσει μεταξύ άλλων την υψηλή ποιότητα, τον επαγγελματισμό με τον οποίο θα εκτελεστούν. Είναι πολλά που κάνουν μια εκδρομή επιτυχημένη κι ένα απ' τα πρωταρχικά κριτήρια για μας το οποίο υπολογίζουμε πριν προτείνουμε ένα ταξίδι είναι ο παράγοντας άνθρωπος, η ψυχή τής εκδρομής, ο αρχηγός της. Δε θέλουμε "χέρια βιαστικά" πάνω στους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις προτάσεις μας. Τέτοια ταξίδια θα βρείτε στο Club de Drakma και γι' αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το «Club de Drakma-Trip».


Με δυο λόγια, επιλέγοντας να αγοράσετε ένα απ' τα ταξίδια που η Melodrakma προτείνει σ΄ αυτήν εδώ τη σελίδα, κάποιο απ' τα ταξίδια που δεν είναι παραγωγής μας αλλά πιστεύουμε στην ποιότητά του, συγκεντρώνετε με τον τρόπο αυτό «drakmas-trip», αυτό που για άλλους είναι «μίλια» ή «πόντοι», σε μας είναι «DRAKMAS-TRIP» προνόμια δηλαδή που προσφέρουμε ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη σας. Drakmas ναι, είναι εφήμερο πιστεύουμε το αίσθημα, αυτό το αίσθημα τής τουλάχιστον αμηχανίας στο άκουσμα της λέξης "Δραχμή", είναι μια εφήμερη συγκυρία, η Δραχμή έχει ιστορία χιλιετηρίδων, είναι σχεδόν λογότυπο της Ελλάδας στο εξωτερικό, δε μπορεί να φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη.

Στη Melodrakma Universal, έστω και  αυτοσαρκαστικά αποφασίσαμε να ανατιμήσουμε στη Μνήμη μας το αρχαίο νόμισμα!

Σα μίλια αεροπορικής εταιρείας λοιπόν τα «DRAKMAS-TRIP», μετατρέπονται σε έκπτωση στο επόμενο ταξίδι σας «παραγωγής» δικής μας!

Αντιστοιχία Ευρώ-Drakma-Trip: 1000/50

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ CLUB 

Για κάθε 1000 ευρώ (χωρίς τους φόρους) που ξοδεύετε για ν’ αγοράσετε ένα ταξίδι μέσω της Melodrakma για οπουδήποτε στον κόσμο, έχετε 50 Drakmas-Trip. Αυτά τα 50 Drakmas-Trip θα γίνουν 50 ευρώ έκπτωση σε επόμενο ταξίδι παραγωγής δικής μας.

Και είμαστε σίγουροι πως πολλά ακόμα θα επιτρέψει η Ένωση Δυνάμεων. Μαζί Παντού θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Για Σύμβολο αυτής της ένωσης διαλέξαμε αυτά τα δύο σπουδαία ενωμένα δάχτυλα του El Greco! Σύντομα θα είστε περήφανοι που ανήκετε σ' αυτό το Club.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Travel Through Us

Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

El Greco

No comments:

Post a Comment