9 Feb 2020

ΙΑΠΩΝΙΑ Χ 2 ΓΙΑ ΤΟ 2020

Είναι καταπληκτικό το πώς, η πολλή αγάπη που βάλαμε σ’ αυτό το ταξίδι, οι λεπτομέρειες στην κάθε μέρα του φτιαγμένες στο χέρι, τα αυτονόητα ρίσκα που πήραμε για να γνωρίσουμε την πραγματική Ιαπωνία και όχι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του βιογραφικού, ίσα να λέμε δηλαδή στη γειτόνισσα ότι πήγαμε και Ιαπωνία και να σκάει, όλα αυτά μαζί συν όσα άλλα δεν έχω αποκωδικοποιήσει ακόμα έφτιαξαν μια απίθανη δυναμική σε σχέση μ’ αυτό το ταξίδι και τον προγραμματισμό του για το 2020.
Είναι τόσο το ενδιαφέρον και η ζήτηση που για να μην πηγαινοέρχομαι, προγραμμάτισα αμέσως και κολλητά άλλη μια αναχώρηση. Η πρώτη 6-17 Νοεμβρίου και η δεύτερη 16-27 Νοεμβρίου επίσης. Κατηγορηματικά Νοέμβριος, αυτή είναι η ομορφότερη περίοδος για να βιώσει κανείς μέσα-έξω την ομορφιά της Ιαπωνίας, το πάρτι που κάνει η φύση στα φύλλα των δέντρων.


Αυτό το ταξίδι, ακόμα και για όποιον δεν έχει άνεση οικονομική, αξίζει χίλιες στερήσεις αλλά να το κάνει, κερδισμένος θα βγει γιατί βρήκαμε τον τρόπο το ιδανικό πια μετά και την περσινή εμπειρία!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και πείτε στους φίλους σας χωρίς καμία επιφύλαξη: «ξέρω εγώ ποιοι είναι ειδικοί για να σου δείξουν την Ιαπωνία. Όσοι ενδιαφέρεστε, κάντε κράτηση τώρα γιατί αυτό πήρε πολύ φόρα. Κι όταν φτάσει ο καιρός της όποιας δέσμευσης, παίρνετε και την οριστική απόφαση.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Τηλεφωνικά στα: 210-524 1960, 6980 99 23 23 και 6985 66 2014. - Μέσω email: es@melodrakma.com και gr@melodrakma.com, Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή: 9:30 – 18:00, Σάββατο 9:30 - 13:30

ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ.

El Greco

No comments:

Post a Comment