14 Feb 2022

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ:

Με τη βοήθεια και τη μεσολάβηση τής φίλης Ρόρης Μάτη την οποία δημόσια θερμά ευχαριστώ, ήρθα σ’ επαφή με τον Διευθυντή του Μουσείου Τσιτσάνη κο. Καραγιώργο ο οποίος πολύ γενναιόδωρα και ενώ ο χώρος είναι κλειστός, θα ανοίξει κατ’ εξαίρεση για τους φίλους τής Melodrakma.


Την ημέρα που θα είμαστε στα Τρίκαλα λοιπόν, το Σάββατο τής Αποκριάς  ο Διευθυντής του Μουσείου,  θα μας φιλοξενήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων κι εκεί θα μοιραστούμε πράματα που ετοιμάσαμε… 

Για να ταξιδεύουμε ωραία, κομψά και διαφορετικά. 

Από καρδιάς ευχαριστώ τον κο. Καραγιώργο για τα δώρα που μπορώ να μοιραστώ με τόσο κόσμο!

Υ.Γ: Είπαμε να κάνουμε ένα ταξίδι αφιέρωμα στη Θεσσαλία μέσω τής Μουσικής και η Μουσική μας κάνει δώρα. Είναι δώρο και σπουδαία τιμή να δοθεί αυτός ο χώρος και ο χρόνος στους ανθρώπους που μ’ εμπιστεύονται και ταξιδεύουμε μαζί. Ειδικά στην Ελλάδα που ο καθένας μπορεί να πει…  «πάω και μόνος μου».

Δημοσιεύω 2 φωτό από το αρχειακό υλικό που είχε την καλοσύνη ο Διευθυντής του Μουσείου να μοιραστεί μαζί μου. Είναι μια ιστορική φωτογραφία με τη Μαρίκα Νίνου και το χειρόγραφο, όταν πήγε και τον βρήκε η Μούσα κι έγραψε τη θρυλική «Συννεφιασμένη Κυριακή»


ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 5-7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Κρατήσεις : 210-524 1960, κιν. 6985 66 2014, 6980 99 23 23

groups@melodrakma.com , es@melodrakma.com

ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


El Greco

No comments:

Post a Comment