20 Dec 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ: "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"

Τελευταίες Ενδυματολογικές οδηγίες για όσους θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί μου στην Ισπανία  με “ΨΗΛΑΤΑ ΠΟΔΙΑ” κι επιτέλους με ανοιχτές τις μύτες λόγω απομάκρυνσης για λίγο απ' τον νεοελληνικό βόθρο ειδικά των τελευταίων ημερών. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Υπόσχομαι να σας ενημερώνω (σε μικρές δόσεις) σχετικά με τα νέα ώστε όταν γυρίσετε να μην έρθει πάλι η μπόχα απότομα πάνω που θα 'χετε ξεσυνηθίσει. Για την ώρα, το κακογραμμένο σενάριο το αφήνετε στο εξής σημείο:  ο κ. Αποστολόπουλος που καταγγέλθηκε πως προσπάθησε να δωροδοκήσει τον κ. Χαϊκάλη, αυτός που στο βίντεο (δείτε το-ακούστε το, είναι η Ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια) αποκαλεί συνθηματικά τον Πρωθυπουργό “Αλεξάνδρα” και χθες έλεγε πως είναι κωμικά σενάρια όλα αυτά και γραφικότητες, σήμερα είπε στον ανακριτή ότι είναι αλήθειες αλλά πως το έκανε για να παγιδεύσει τον Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ και να αποδείξει πως είναι ανέντιμος. Αυτό επί λέξη κατέθεσε...
Άρα αποκλείουν εμείς να έχουμε κάπως ανανήψει από το εγκεφαλικό των τελευταίων 40 χρόνων και να σκεφτούμε:

Γιατί δεν το κανε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές;

Γιατί δεν τον μήνυσε και τον ίδιο ο Πρωθυπουργός; Αυτό τον Αποστολόπουλο. Τουλάχιστον που τον λέει “Αλεξάνδρα” ρε αδερφέ.


Ακολουθούν οι οδηγίες φωτογραφικά.

Υ.Γ: Για την αναχώρηση της Πρωτοχρονιάς υπάρχουν ακόμα 7 θέσεις.
                                                     


Πιο στενό το παντελόνι, να σπάνε τα γαζιά και όχι βέβαια όλα μαύρα με καφέ παπούτσια όπως αυτή η χαζή. Μαύρα και τα παππούτσια. Ή άντε κόκκινα. 



 Πολύ κόκκινο.
 Κίτρινο επίσης που είναι το δεύτερο απ' τα δύο χρώματα της ισπανικής σημαίας.

 Αυτό λέγεται peineta. Αν δεν έχετε θα βρούμε και θ' αγοράσουμε εδώ. Όπως θα δείτε πιο κάτω υπάρχουν πολλοί τύποι και ποικιλία χρωμάτων. Θα φορεθεί κυρίως στη Σεβίλλη.





 Αυτό το ύψος τουλάχιστον απ' το τακούνι σας θα λιώσει... Μ' όσο ψηλότερο έρθετε τόσο περισσότερο θα σας μείνει. Θα λιώσετε και σεις και τα τακούνια σας στο περπάτημα.

Τα παρακάτω θα φορεθούν στη Γρανάδα. Τελευταίο της σειράς άφησα το βραδινό.





Και ακολουθούν και κάποιες απλές υποδείξεις για άντρες που μάλλον το θέμα πρέπει να το φροντίσουν οι γυναίκες τους.



Και τελευταίο της επιστροφής, όταν αποχαιρετιστούμε στο Μπαράχας Αδόλφο Σουάρες σας θέλω έτσι..



                                                     El Greco

No comments:

Post a Comment