13 Jan 2015

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ.

Μέχρι να βγει το καινούριο σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας να δώσει Νέα Τροφή, και να κάνει τη Διαφορά απ' τον ΣΥΡΙΖΑ διψήφια,
(γιατί νομίζω από μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σκοπό να την κάνει)
εξωτερικά νέα.


Η επί αιώνες φίλη χώρα Τουρκία γράφει το δικό της σαξές στόρυ και ακολουθεί αντίστοιχη με της Ελλάδος και Πρόοδο και Ανάπτυξη. (Κατά καιρούς έχω ακούσει πολλούς να εκφράζουν την εκτίμησή τους στον Ερντογάν. Θα ήθελαν να έχουμε για Πρόεδρο έναν που όνειρό του έχει ν'αφήσει πίσω του ένα Παλάτι;;; Έναν που οργανώνει Σουρεαλιστικά Γκαλά και Υποδοχές; Κι αν το κάνει αυτό ένας Πρόεδρος, εγώ τί θα κάνω;;;)

Δείτε πόσο διαχρονικό είναι αυτό που ίσχυε κάποτε για τη γυναίκα του Καίσαρα. Στο σήμερα φτάνει, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για Ανάπτυξη και για Πρόοδο. Για να φαίνεται το Αληθές της Αναπτύξεως (και της Προόδου) ο Πρόεδρος της φίλης χώρας την έντυσε κατάλληλα, σεμνά και ιστορικά.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ανατολή οι 16 Πολεμιστές συμβολίζουν τις 16 Αυτοκρατορίες της τουρκικής πορείας στην Ιστορία.
Γνωστές σε όλους Αυτοκρατορίες
Ούννων, Μογγόλων, Σελτζούκων, Οθωμανών μεταξύ άλλων,
γνωστές για τα μεγάλα τους επιτεύγματα στα Γράμματα στις Τέχνες στην Τεχνολογία

Καλή Πρόοδο να έχουμε όλοι.

                                                   El Greco

Υ.Γ: Το κοστούμι τού τελευταίου πάνω αριστερά, αυτό που έρχεται πιο πολύ σε στυλ Καστοριάς αλλά είναι καθαρή Τουρκική Αρκούδα Αγκύρας, ενδεχομένως να φορεθεί φέτος στο Γκαλά της Γκαλά.
Αλλά παρακαλώ όχι απ' το γκρουπ στου Ιουλίου. Αρκούδα ολόκληρη τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη ΟΧΙ.

Υ.Γ.2: Απόλυτο σεβασμό στην Παράδοση οποιουδήποτε λαού, ενδυματολογική ή άλλη. Κανέναν απολύτως όμως όταν χρησιμοποιείται ως Διεγερτικό Επιθετικών Ενστίκτων.

2 comments:

  1. ε οχι κι επι αιωνες! :-) η ελλαδα εγινε κρατος το 1831 και η τουρκια το 1919!!
    Παντως τα γειτονια μας ξεπερνανε σε κιτς, εδω τουλαχιστον δεν εγινε δεκτη η προταση του καρατζαφυρερ να τοποθετηθουν στον δρομο για το ελ βενιζελ τα αγαλματα ΟΛΩΝ των βυζαντινων αυτοκρατορων...εκει να δεις πανσπερμια....

    τα λεμε!

    Laz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ετοιμάσου... Στο Γκαλά θα σου βάλω υποχρεωτικά την Αρκούδα...

      Delete