7 Mar 2021

UNDERGROUND: ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ

27 Μαρτίου στη Βαρκελώνη, στο, Palau Sant Jordi (εκεί που πριν 10 χρόνια ακριβώς, το 2011 ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει ένα απ’ τα Ευρωπαϊκά Κύπελα)  θα γίνει η πρώτη μαζική συναυλία με 5.000 ανθρώπους και χωρίς να κρατιούνται αποστάσεις. Θα κάνουν όλοι, και οι 5000, ένα ράπιντ τεστ το πρωί  και τρελό χορό μετά. 


Είναι ένα πείραμα!!! 

Η Βιομηχανία του Θεάματος σε συνεργασία με:  

το Δήμο τής Βαρκελωνης, 

την τοπική Κυβέρνηση τής Generalitat de Cataluña 

την Επιστημονική Κοινότητα των γιατρών του Hospital Germans Trias i Pujol

και τις νέες Τεχνολογίες Εξαερισμού εσωτερικών Χώρων. (έχουν εγκατασταθεί ήδη ειδικά μηχανήματα για να εξαερίζεται ο χώρος.)

Όλα αυτά σε 3 εβδομάδες και ο στόχος λέει είναι  να μπορέσουν σιγά-σιγά να επιστρέψουν στη ζωή μας και μεγάλα μουσικά γεγονότα με συνάθροιση χιλιάδων ανθρώπων. (Προσωπικά νομίζω ο στόχος είναι η κα. Παγώνη, θέλουν να την τρελάνουν. Η Επιστήμη δεν πρέπει να βασίζεται στο Πείραμα, στην Διαλεκτική και την Εμπειρία, όχι, πρέπει να πατάει στο Δόγμα Παγώνη: «ένας, ένας, στο μπαλκόνι (του).»


Τους συμμετέχοντες στη συναυλία θα παρακολουθούν μετά για κάποιες μέρες με καθημερινά τεστ και εξετάσεις οι γιατροί του Νοσοκομείου που συμμετέχει στο πείραμα. 

Το τρομερό μέσα σ’ όλη αυτή την υπόθεση τής πρώτης μαζική συναυλίας στην Ισπανία είναι ότι τα «πειραματόζωα» θα πληρώσουν και εισιτήριο 23 ευρώ. (Φανταστείτε πόσο σκασμένοι είναι.)


Υ.Γ-1: Με κάτι τέτοια «προχώ» πειράματα, ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι μόνο εμείς στην Ελλάδα τελικά θα σωθούμε και θα έχουμε ένα σωρό ιστορίες να διηγούμαστε μετά… Θα λέμε… 

Μια φορά κι έναν καιρό η Ιβηρική κατοικούνταν αλλά οι κάτοικοί της ήταν πολύ γλεντζέδες και τους αφάνισε η βουλιμία για έξω, για χορό για φαΐ και για τραγούδι… 

Θα βγούμε απ’ την καραντίνα σε 30 χρόνια  (30,000 μίλια μακριά είναι αυτό ) και οπως στο Underground του Κουστουρίτσα, θα φοράμε μάσκα και θα τους κοιτάζουμε όλους τους αμασκοφόρετους  παράξενα…και θα φαίνονται και τα προγούλια τους…Ενώ εμείς, θα κατεβάζουμε λίγο τη μάσκα προς το λαιμό, και θα είναι κι αυτό ένα κέρδος. 


Υ.Γ-2: Εύχομαι το πείραμα να πετύχει. Κι αυτό και όλα όσα επιχειρεί ο Άνθρωπος ώστε να κατορθώσει να ζει κανονική ζωή.



El Greco




No comments:

Post a Comment