4 Oct 2018

Η ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ! 29 Δεκ. 6 Ιαν. (9 μέρες 8νύχτες.)


LAS TRES GRANDES! Μαδρίτη-Βαλένθια-Βαρκελώνη. Στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ισπανίας αλλά όχι μόνο!

Μαδρίτη, (4 διανυκτ.) Τολέδο, Σεγκόβια, Βαλένθια,(1) Βαρκελώνη, (3)  Τζιρόνα, Φιγκέρας (Μουσείο Νταλί)…

Κάθε χρόνο, ως Πρωτοχρονιάτικο δώρο συμπεριλαμβάνουμε όλες τις εκδρομές που συνήθως είναι προτάσεις, προαιρετικές. Έτσι και φέτος, για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, για το πρώτο γεύμα του χρόνου απ’ τη Μαδρίτη θα πάμε στη Σεγκόβια, τη γαστρονομική πρωτεύουσα της Καστίλης.

Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη, και πάλι δε φτάνουν… Museo del Prado, Centro de Arte Moderno Reina Sofía, Museo Thyssen Bornemisza, Casa-Museo Sorolla, Πάρκα, δρόμους, μπαρ, εστιατόρια, η Μαδρίτη στολισμένη μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε πρωτεύουσα του κόσμου!


Μία διανυκτέρευση στη Βαλένθια, σαν βαθιά ανάσα ξεκούρασης στη Μεσόγειο.


Κι ύστερα, επιλέξαμε τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη ώστε, απ' τη μία να μπορέσουμε σας δείξουμε επιτέλους και τη Βαρκελώνη πίσω απ' τη σκιά των Ολυμπιακών του ' 92 αλλά και για  να υπάρξει αντικειμενικά χρόνος να σας προσφέρουμε το 2ο δώρο μας, την Εκδρομή στη Τζιρόνα και την Επίσκεψη στο Μουσείο Νταλί στο Φιγκέρας.


Τέλος ένα απ’ τα Highlights του ταξιδιού τής Melodrakma, είναι η ξενάγηση μέσα στο Νοσοκομείο της Βαρκελώνης Sant Pau… Γιατί νιώθουμε υποχρέωση να σας δείξουμε το Ωραιότερο και όχι το Εμπορικότερο.


Υ.Γ: Τρεις πόλεις που ενώνονται με Γέφυρα την Τέχνη.

Ένας Σιβιλιάνος μεγαλουργεί στη Μαδρίτη, τον ακολουθεί το παιδί απ’ τη Σαραγόσα, εμπνέει έναν Βαλενθιάνο να προσπαθήσει να ζωγραφίσει το Φως κι έναν Καταλανό ν’ αναζητήσει την Τέταρτη Διάσταση!

Ντιεγο ντε Βαλάθκεθ, Φρανθίσκο Γκόγια, Χοακίν Σορόγια, Σαλβαδόρ Νταλί


Καλή Αντάμωση

                                         El Greco

Τιμή: 925 + 145 (φόροι)

Επιβάρυνση μονοκλίνου, 320 ευρώ. (Οι γιορτινές μέρες ανεβάζουν τις τιμές και μας οδηγούν στο "Μαζί", μας οδηγούν σε συνεννόηση, σε υπομονή… στο να μοιραστούμε το δωμάτιο γιατί 320 ευρώ…

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-524 1960, 6985 66 2014, gr@melodrakma.com


No comments:

Post a Comment