24 Jan 2013

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...



     Πρόταση στους φίλους Εκπαιδευτικούς και στους φίλους φίλων Εκπαιδευτικών (να μεταφέρουν την πρόταση): να αφιερώσουν χρόνο με τους μαθητές τους και να μελετήσουν το
βίντεο βήμα-βήμα, λέξη προς λέξη, ξανά και ξανά. Για να μην μάθουν για το παρελθόν τους τα παιδιά ούτε από την κ. Ρεπούση τής ΔΗΜΑΡ ούτε από την κ. Ζαρούλια τής Χρυσής Αυγής. Ας πούμε για να ακούσουν έναν ουδέτερο. Κι ας πούμε στα πλαίσια μιας Ενότητας Μαθημάτων με τίτλο: «Τί σκέπτονται οι ξένοι για την Ελλάδα». Το τί σκέπτονται οι «έλληνες», είχαν τα παιδιά την ευκαιρία να το ακούσουν κι από υπουργούς μέχρι από πρωθυπουργούς: είμαστε κάτι διεφθαρμένοι.

     Η Διάλεξη του Πέδρο Ολάγια δεν είναι το Ντελίριο ενός φανατικού. Είναι η Ανιδιοτελής Αγάπη προς μια χώρα που δεν είναι η πατρίδα του. Αγάπη που προέκυψε ως Καρπός Βαθιάς Γνώσης και Ουσιαστικής Επιστημονικής Έρευνας.

     Καρπός Βαθιάς Γνώσης και Ουσιαστικής Επιστημονικής Έρευνας, ΟΧΙ αριστερίζουσα μεταμοντέρνα αμορφωσιά ΟΥΤΕ άναρθρες κραυγές αδαών φανατικών.

Υ.Γ.: Επανέρχομαι και επιμένω στη Δουλειά αυτού του Ανθρώπου γιατί εκτός όλων των άλλων, είναι κι ένα καλό Τεστ. Θα το επιτρέψουν οι Διευθυντές των Σχολείων, το Υπουργείο ή δεν ξέρω και 'γω ποιος; Κι αν όχι, Γιατί;



No comments:

Post a Comment