17 Jan 2013


ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! (από πολλές απόψεις.)

Αεροφωτογραφία-Πρόβλεψη του αποτελέσματος της ψηφοφορίας (περί λίστας Λαγκάρντ) στην ελληνική Βουλή από ισπανικό ελικόπτερο.


Υ.Γ.: Είδαμε τι καλά μας πήγε 40 χρόνια που δεν την είχαμε «ποινικοποιημένη» την πολιτική «ζωή». Από τη φωτογραφία του αποτελέσματος, κρίνω, ή φοβάμαι ότι όσοι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα, δε θέλουν ούτε καν αυτή την «αποφόρτιση», την ικανοποίηση του Κοινού Αισθήματος, έτσι κι αλλιώς σαν παιδιά είμαστε, εύκολα θα πούμε «ας πάει στο διάολο, τουλάχιστον μπήκαν 4 στη φυλακή». ΟΧΙ, ούτε αυτό δε θέλουν. Για να πάνε (νομίζω) τα πράματα στα Άκρα, (δεν είναι δύσκολο με τόσο Μέσο Όρο Θυμού ανά έλληνα) κι έτσι η «κυβέρνηση» θα «αναγκαστεί» να πάρει «δικαιολογημένα» δραστικότερα Μέτρα περί Τάξης και Ασφάλειας. Ελπίζω τουλάχιστον να αποδειχτούμε πιο «ψεκασμένοι» απ’ όσο υπολογίζουν και να παραμείνουμε «ατάραχοι», να μη μας βγει όλο το «ταπεραμέντο» στον αλληλοσπαραγμό.

Υ.Γ.: Είναι δυνατόν η «σωτηρία» μιας κυβέρνησης, της οποιασδήποτε, να είναι σημαντικότερη απ’ την αποκατάσταση της αίσθησης του Δικαίου σ’ έναν ολόκληρο Λαό; Μάλλον ΝΑΙ! Αλλιώς, 5.000.000 άνθρωποι θα ήταν τώρα έξω απ’ τη Βουλή!

                                                                                                         EL GRECO

No comments:

Post a Comment