1 Jan 2013

2013 Ευχές για Κλωνοποίηση της Αντοχής.Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Πολέμους, προσέφερε σε μένα και την Αλάιτζ μερικούς καινούριους φίλους και κάποιες έντονες στιγμές. Ήταν σαν ένας Πόλεμος στον κυβερνοχώρο και σ’ αυτόν τον «πόλεμο», είχα κάποιες έξοχες περιπτώσεις υποστήριξης εκτός από την  άνευ όρων της Αλάιτζ και της Άλμπας.

Στις Ευχαριστίες μου στα ελληνικά, δε θα κάνω το ίδιο που έκανα ευχαριστώντας τους ισπανόφωνους και τους αγγλόφωνος φίλους μου. Δε θ’ αναφερθώ ονομαστικά σε όσους μ’ έκαναν να ξαναπιστέψω ότι τελικά δεν είμαστε κι απ’ τα χειρότερα υλικά φτιαγμένοι. Εκείνο όμως που οφείλω είναι να τιμήσω τους φίλους των φίλων μου δίνοντας κάποιες εξηγήσεις σε σχέση με τα 2 λεπτά που πήρα απ’ τη ζωή τους για να δουν το βίντεο και να ψηφίσουν «κάτι φωτογραφίες στη σειρά».

Ώστε οι φίλοι μου, -χάρη τούς το ζητώ- να μπουν στον κόπο να μεταφέρουν και εξηγήσεις κι ευχαριστίες εκ μέρους μου.

Η Ποίηση της Δημουλά μ’ αρέσει, με άλλα λόγια δηλαδή, συχνά καχύποπτα στέκομαι απέναντι στη φύση μας όμως…

κατηγορηματικά λέω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και μάλιστα και Πολλοί και Πρόθυμοι να δώσουν Χρόνο και Αγάπη για κάτι που φαινομενικά δεν είναι δικό τους.

Μέσα απ’ αυτή την περιπετειούλα της ψηφοφορίας, το Μεγάλο Κέρδος για μένα ήταν η Ανατροπή του Εύλογου Κακού μέσα και έξω μου.

Εκτός απ’ τα πολλά ευχαριστώ που θέλω να δώσουν οι φίλοι μου στους φίλους τους, θέλω όπως είπα να δώσω και κάποιες εξηγήσεις, να τις μεταφέρουν κι αυτές, τί ήταν αυτές οι εικόνες και οι μουσικές στο βίντεο, τί ήταν στο μυαλό μου και τί θέλω να κάνω απ’ τις 8 Ιανουαρίου και μετά.

Η Αλάιτζ μου πρότεινε πολλές μουσικές για να "ντύσω" το βίντεο. Τελικά, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, μαζί αποφασίσαμε την ορχηστρική εκδοχή τού Ständchen του Σούμπερτ.

Τις Εικόνες τις επέλεξα μόνος μου και ξεκίνησα από κει που κατάγεται η Αλάιτζ και η μισή Άλμπα μου, από τη Χώρα των Βάσκων. Ξεκίνησα με τη "Γκουέρνικα", του Πικάσο, το πιο διάσημο σύμβολο της Διαστροφής που ονομάζεται Πόλεμος, το διασημότερο ίσως έργο της Σύγχρονης Τέχνης.

Και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία για το ποια θα είναι η δεύτερη εικόνα, συνέχισα μ’ αυτό που μ’ έχει κάνει ό, τι είμαι σήμερα, καλό ή κακό, αλλά αυτό που είμαι στην Ελλάδα οφείλεται. Κι έβαλα Φως σ’ ένα χέρι ανθρώπινο, Φως απ’ την Ελλάδα, κι ας μπήκε τώρα στην Εποχή του Σκότους.

Το Φως απ’ το ανθρώπινο χέρι το έστρεψα σ’ ένα άλλο σύμβολο, τον Παρθενώνα, το Σύμβολο που αυτοί που «σώζουν» τώρα την πατρίδα μου, έλληνες και ξένοι Σωτήρες, Μισθοφόροι ή Εθελοντές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κάποιοι τουλάχιστον απ’ αυτούς, πρότειναν να ιδιωτικοποιηθεί. ΝΑΙ, πρότειναν να ιδιωτικοποιηθεί ο Παρθενώνας γιατί έτσι λέει το Μάνατζμεντ θα φέρει πιο πολλά λεφτά. «Άνθρωποι που σκέφτηκα και πρότειναν να Ιδιωτικοποιηθεί ο Παρθενώνας θα διστάσουν να Ιδιωτικοποιήσουν τη Δημόσια Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση;

Και καθώς τόσο η Κοινωνική όσο και η Ασφάλιση γίνονται Ιστορία του Παρελθόντος μην πω ιστορίες για αγίους, η επόμενη εικόνα είναι αυτή του Χριστού ο Βασιλέα αγναντεύοντας από ψηλά το Ρίο ντε Τζανέιρο. Μήπως κάνει κάτι εκείνος τουλάχιστον, γιατί εμείς φαίνεται ότι είμαστε υπό την επήρεια κάποιων κατασταλτικών και αγναντεύουμε άπραγοι την καταστροφή μας και την Ιστορία να γράφεται Ερήμην μας.

Και μετά τον Χριστό Βασιλέα του Ρίο, εμφανίζεται μια Πόρνη Γκέισα τυλιγμένη στα παραδοσιακά κιμονό της μ’ ένα Ποίημα στο χέρι για Σπαθί, αποφασισμένη να πολεμήσει τον Μεγαλύτερο Εχθρό της, την Παγκοσμιοποίηση. Υπόσχεται να υπερασπιστεί τις Θερμοπύλες των Παραδόσεών της και ορκίζεται πως παρότι θα  χρησιμοποιεί Nokia, θα εξακολουθήσει να πίνει το τσάι της γονατιστή, στην ίδια ακριβώς στάση που το ’πινε και η γιαγιά της τη στιγμή που έπεφτε η βόμβα στη Χιροσίμα.

Και μετά τη Χιροσίμα, έρχεται μια άλλη καταστροφή, διαφορετική αυτή, του Τιτανικού, της ανθρώπινης Ματαιοδοξίας δηλαδή και της εμμονής του να δημιουργήσει κάτι Αβύθιστο λες και γίνεται.

Και αμέσως μετά έρχεται η επί μονίμου βάσεως Βύθιση και Πνιγμός ενός ολόκληρου λαού, ενός γενναιόδωρου και εργατικού λαού, του λαού των Φιλιππίνων. Δύο παιδιά σ’ ένα δρόμο που έγινε ποτάμι λόγω των αντιπλημμυρικών έργων που δεν έγιναν ποτέ. Το μεγάλο παιδί σώζει από πνιγμό το μικρότερο ενώ στην ίδια στιγμή η Ιμέλντα Μάρκος σώζει το καινούριο ζευγάρι παπουτσιών της ...

Και εκεί μπαίνει κι  η φωνή της Άλμπας...

Και ο Χριστός Βασιλέας του Ρίο Ντι Τζανέιρο, απ’ την κορυφή του Ολύμπου του στρέφει το βλέμμα του προς το Καρναβάλι του Ρίο και γίνεται θεατής ημίγυμνων γυναικών σε μια Βακχική Τελετή με αρκετή δόση αμερικάνικου κιτς ...

Μ’ ένα άλμα καγκουρό πηδάω πάνω απ’ τα πρότυπα της χριστιανικής ηθικής και φτάνω στην Αυστραλία αλλά δεν συναντώ ούτε έναν απ’ τους μεθυσμένους ιθαγενείς αυτής της ηπείρου. Βρίσκονται σε λήθαργο. Σκοπίμως κρατιούνται στουπί στο μεθύσι όλοι με φτηνό αλκοόλ για να κοιμούνται, κι εν τω μεταξύ οι Χωρίς «Ιθαγένεια» και Χωρίς Ντροπή Πωλητές του Αλκοόλ πίνουν το αίμα των Ωραίων Κοιμώμενων Ιθαγενών.

Με ένα δεύτερο Σάλτο Μορτάλε φτάνω μπροστά στον Νέλσωνα Μαντέλα που με χαρά το βρίσκω επιτέλους ξύπνιο εκτός φυλακής. Σύμβολο αυτός μιας ηπείρου ολόκληρης που για αιώνες αιμορραγεί μαργαριτάρια και διαμάντια...
Γενικά δεν είμαι άνθρωπος αντικειμενικός όταν συμπαθώ. Πολύ λιγότερο όταν αγαπάω. Και μόνο το γεγονός ότι ο Μαντέλα γεννήθηκε την ίδια μέρα με την Άλμπα μου, στις 18 Ιουλίου, θα μπορούσε να μου είναι επαρκής λόγος για να τον θεωρώ Σύμβολο. Πόσο μάλλον τώρα που η 18η Ιουλίου είναι από μόνη της Ημερομηνία Σύμβολο Ενάρξεως ενός Φριχτού Πολέμου, του Ισπανικού Εμφυλίου, ενός πολέμου που κάνει για 80.

Τρίτο Άλμα και στο βίντεο εμφανίζεται ένα κορίτσι της Βολιβίας. Πίνει νερό με τρόμο στα μάτια του, μην τυχόν και την πιάσει η αστυνομία στα πράσα διαπράττοντας αυτό το ειδεχθές έγκλημα: να πίνει πόσιμο νερό και μάλιστα ήδη ιδιωτικοποιημένο.

Κι αμέσως μετά Η Τελευταία Απόπειρα Παγκοσμιοποίησης: Ο «θεός» του πολέμου, όχι ο Άρης, άλλος αυτός, ένας ανασφαλής, πολύ πιο κοντός απ’ το θεό Άρη, πολύ πιο άσχημος, ένας που είχε για «Αφροδίτη» μια γυναίκα που ένας Θεός ξέρει τί προβλήματα θα ’χε για να στέκεται δίπλα σ’ αυτή την ποταπή, κοντή και άσχημη  «θεότητα». Η Εύα Μπράουν κι ο «θεός» της απολαμβάνουν τον πίνακα του Πικάσο ... «Η Σφαγή της Κορέας».
Ζωγράφος ήθελε να γίνει κι ο Αδόλφος Χίτλερ αλλά δεν τα κατάφερε. Και την Αποτυχία του φαίνεται ότι έμελε να την πληρώσει όλη η Ανθρωπότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Μεγάλο Έγκλημα οφείλεται σ’ ένα Μικρό και Μικρόψυχο Σύνδρομο. Ο Αδόλφος και η Εύα απολαμβάνουν το πώς Στρατιώτες του Μέλλοντος θα συνεχίσουν στο δρόμο που χάραξαν εκείνοι και θα εξακολουθήσουμε να βλέπουμε Εκτελέσεις παιδιών και εγκύων γυναικών...

Κι ύστερα ρίχνω τα ζάρια για να δω τί Πόλεμος θα τύχει.

11 Σεπτεμβρίου!

Αρκεί να δει κανείς τους Περίφημος Μακαρίτες Δίδυμους Πύργους για να κάνει το συνειρμό μ’ ένα σωρό πολέμους, του Αφγανιστάν, του Ιράκ και όλους όσους θα επακολουθήσουν με τη Δικαιολογία εκείνης της ημέρας του Σεπτέμβρη.

Και συνεχίζω με Πολέμους ...

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β 'και ο Κάρατζιτς διασταυρώνουν τα βλέμματά τους και  η Γιουγκοσλαβία γίνεται κομμάτια… 7, κομμάτια, 8, άλλοι ονειρεύονται 9 και όλα πάντα με φόντο ένα Νεκροταφείο.
Το ελάχιστο που πρέπει να απαιτήσουμε Να αναζητήσει και να βρει η Ιστορία ποιος ο ρόλος των παραπάνω υο ανδρών (μαζί με άλλους πολλούς) στην πρόσφατη Γκουέρνικα, στη Σφαγή Άνευ Διακρίσεως της  δεκαετίας του '90.

Ένας τρόπος για να ξεχωρίσει κανείς έναν Βαλκάνιο από έναν Ευρωπαίο, είναι η Μουσική. Αλλά ο πιο σίγουρος είναι η διαφορά των Νεκροταφείων τους. Τα δικά μας, τα βαλκανικά, δε μοιάζουν σε τίποτα με τα παρισινά Κοιμητήρια-Μουσεία.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους δυο λόγους, αποφάσισα στο συγκεκριμένο σημείο του βίντεο ν’ αλλάξω τη μουσική, κι από την «ευρωπαϊκή», του Schubert να δώσω τη σκυτάλη στη βαλκανική, στην ελληνική, στης Μακεδονίας τη μουσική, της Αρχαίας και της Σύγχρονης, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, όχι της άλλης, της επονομαζόμενης αυτοβούλως «Μακεδονία»

Και με τη «Νέα Μουσική Πραγματικότητα» έβαλα για θέα το Αιγαίο, μια ορθόδοξη εκκλησία, (αμερικανοί και ισπανοί ήταν οι διοργανωτές, σιγά μην έχανα την ευκαιρία να ξυπνήσω λίγο το ενδιαφέρον τους  να ταξιδέψουν στην Ελλάδα,  όχι για να μας «σώσουν»,για  να κάνουν τουρισμό και να σωθεί καμιά μικροεπιχείρηση.)

Κι αμέσως μετά το ορθόδοξο εκκλησάκι, η Αλάιτζ κι εγώ δίπλα-δίπλα, όπως ο Αδόλφος με την Εύα, αλλά εμείς με εντελώς διαφορετικές προθέσεις: σε «στάση» υπόσχεσης Ειρήνης ανάμεσα στα δυο ΕΓΩ μας, γιατί άλλο τρόπο δε γνωρίζω για να Επιβιώσει μια Συμβίωση.

Και αντί να δώσουμε εμείς το Φιλί της Σύναψης Ειρήνης, αφήσαμε να φιληθούν ο Νουρέγιεφ και η Μαργκότ  Φοντέιν, να φιληθούν όσο θέλουν μπροστά στα μάτια των Σοβιετικών Ηγετών μιας κι έτσι όπως τα ’φερε η ζωή, η Εποχή τους δε χαρακτηρίστηκε κι απ’ την αφθονία φιλιών…

Ο Άνδρας του Γκόγια ανοίγει τα χέρια του κι αγκαλιάζει το Θάνατο κάποια 3η Μαΐου του 1808 για να Υπερασπιστεί την Αξιοπρέπεια ενός Λαού, του ισπανικού απέναντι στην Εισβολή της τότε Τρόικας των γάλλων του Μεγάλου Ναπολέοντος ενώ για εντελώς διαφορετικούς λόγους ανοίγει τα χέρια της η Κέιτ Γουίνσλετ αγκαλιασμένη απ’ τον Λεονάρδο ΝτιΚάπριο.

Και το Χόλλυγουντ παίρνει Σάρκα και Οστά μέσω ενός Κλασσικού Σεναρίου της Ζωής:

Ο Καντάφι με τον Ομπάμα,

ο Καντάφι με τον κ. Γ. Παπανδρέου,

ο Καντάφι με την «άλλη» ιδεολογική πλευρά,

με τον Σαρκοζί

με τον Αθνάρ ...

Όλοι έτρωγαν και έπιναν με τον Καντάφι μέχρι και λίγες μέρες πριν να τον δολοφονήσουν. Κλασικότατο Σενάριο. Σπάει πάντα Ταμεία.

Κι εδώ η Ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτεί και να μας πει τί πραγματικά συνέβη και τέλειωσε αυτή η πολυδαίδαλη «φιλία»;

Πάντως εγώ, μέχρι ν’ ανοίξει το στόμα της η Ιστορία, βρήκα να βάλω ένα πρόχειρο Τέλος σ’ αυτή τη Χολλυγουντιανή φάρσα κι έβαλα ως τελευταία εικόνα της ενότητας τη σημαία του Ισραήλ. Και για κάποιο ανεξήγητο ας πούμε λόγο επίσης, αμέσως μετά μου ’ρθε να βάλω τα όλο και περισσότερα «μαγαζιά» της Ισπανίας με την ταμπέλα απ’ έξω «COMPRO ORO»
Αγοράζω Χρυσό, μέχρι και τα δόντια μας θέλουν ν’ αγοράσουν… Αυτό δεν είναι Κρίση, Κινητή Μονάδα Ξεδοντιάσματος είναι.

Πάλι καλά που οι βαλκάνιοι είχαμε αυτή την παλιά σοφή και άγια προνοητικότητα, να βάζουμε δόντια χρυσά…  Νά που ήρθε η ώρα και θα μας ξελασπώσουν τα δόντια των παππούδων μας. Κάτι θα ξέραν κι οι παππούδες μας και προνόησαν Όπως οι άγγλοι που δε μπήκαν στο ευρώ.

Ο Ρωμαϊκός Παγκόσμιος Χάρτης «ξερνάει» γη και θάλασσα, μηδενίζει αποστάσεις και φτάνει μέσα σε μια στιγμή στην ψηλότερη κορυφή των Άνδεων όπου εμφανίζεται ο Έβο Μοράλες… Μπροστά του, τού κουνάει λυσσασμένα το δάχτυλο μια «κυρία» ονόματι Άνχελα Μέρκελ και πίσω της, σκάνε στα γέλια ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα κι ο Φιντέλ ... Μέχρι το σταυρό τους θα έκαναν αν δεν ήταν άθεοι απορώντας με την ανικανότητα της συγκεκριμένης «κυρίας» να αντιληφθεί  το πόσο Απάνθρωπο αλλά και πόσο Μάταιο είναι αυτό που επιχειρεί. Θα ’ναι εύκολο φαίνεται να επιχειρείς το Απάνθρωπο,  γι’ αυτό και η Γερμανία ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαναλαμβάνει το ίδιο τραγικό λάθος αλλά  επίσης είναι δύσκολο τόσοι λαοί να παραιτηθούν από το Δικαίωμα της Αξιοπρέπειας.

Πλησιάζοντας στο τέλος της βίντεο-πρότασή μου, εμφανίζεται το «διάσημο» κορίτσι από το Βιετνάμ, διάσημο για το καμένο του σώμα να τρέχει έντρομο προς το μέλλον, όπου κάποιες πρώην Μις  Βικίνι με νυχτερινή τουαλέτα πια κοιτούν το παιδί με ψεύτικο χαμόγελο και φθόνο για το έξοχο αδυνάτισμά του σκεπτόμενες πως σίγουρα το πέτυχε με κάποια ειδική μυστική δίαιτα υδατανθράκων. Αντίθεση και ζωντανό παράδειγμα της Τάσης του Κόσμου προς την Ανοησία και τη Λήθη…

Πυροτέχνημα η Μνήμη και φόντο η Ντίσνευλαντ, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών του κόσμου δεν θα πάει ποτέ γιατί η είσοδος κοστίζει όσο κερδίζουν κι οι δυο γονείς τους μαζί σε ένα χρόνο.

Στο τέλος, και μέσω της Άλμπας δίνω μια Υπόσχεση για ένα Μεγάλο Γλέντι. Ο Φρεντ Αστέρ κάνει μια χορευτική φιγούρα στη Τζίτζι, ο Ταυρομάχος στον Ταύρο, ο Κλάρκ Κέιμπελ  στη Βίβιαν Λη, και η Σοφία Λόρεν προτάσσει το στήθος της προς τον Ian Wilmut, και την "κόρη του, τη Dolly. Το πρόβατο που δεν δοκίμασε ποτέ τη γλυκύτητα της θηλής της μητέρας του, γιατί απλούστατα δε  γεννήθηκε από μάνα, μάνα του είναι η Διαστροφή.

Κλείνω με μια τράπουλα κι ένα καράβι ... Ούτε η τράπουλα, ούτε εγώ υποσχόμαστε κάτι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι η απόφαση αυτό το «καράβι» να σηκώσει πανιά κι ελπίζω σύντομα να μπορώ να σας πω και σε ποιο θέατρο για λιμάνι. Ποντάρω βέβαια στο Δέκα το Καλό! Στην Υπομονή της Άλμπας και της Αλάιτζ, να με αντέξουν, γιατί είμαι ανυπόφορος όταν γράφω

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε στη δουλειά μου. Η Μεγαλύτερη Ευχή κι Επιθυμία μου είναι να ’ρθει σύντομα η ημέρα που δε θα γράφονται έργα για Πολέμους  επειδή θα είναι ντεμοντέ ...

Κι εύχομαι σε όλους Υγεία, ώστε να μη χρειαστεί να γνωρίσουμε το Ιδιωτικό της Πρόσωπο Εύχομαι έναν Νέο Χρόνο χωρίς κανέναν Νέο Πόλεμο και κάτι τελευταίο που είναι ο Μεγαλύτερος Φόβος μου. Να μην έρθει ΠΟΤΕ ούτε Χρόνος, ούτε Μέρα, ούτε Στιγμή που Έμψυχο Ον θα γεννηθεί μέσω Άλλου Τρόπου πλην εκείνου που προκύπτει από τη Φυσική Έλξη των γονέων τους.


                                                                                                            Γιάννης Λυμτσιούλης.


ΥΓ: Οι 1122 ψήφοι από την τελευταία μέχρι την πρώτη-πρώτη. Για όποιον φίλο θέλει να μπει στον κόπο να δει ποιον φίλο του ζητώ να ευχαριστήσει.


 Paschalis
Papachristopoulos
 Eduardo
Herrera Baena
 Javier
Garcimartin Montalvo
 Χρήστος
Μπεζιρτζόγλου
 Melita
Goufas
 La Cocina
Dice
 Raquel
Romero Nevado
 Argeme
Herrero Gonzalez
 Meri
Fitzgerald
 Elena
Orfanou
 Menelaos
Sarris
 Αντυ
Κρ
 Christopher
Meli
 Tiffy
Chua
 Kalliopi
Voulgari
 Robert
Riley
 Matilde
Carbonero
 Fetix
Dimiourgies
 Inez
Boussios
 Maria
Harakopoulou
 τι
λτ
 Shahida
Sh
 Kostas
Koufounakis
 Stela
Kokkina
 Nikolas
Tsousis
 Marta
Herrero
 Maria
Tsokli
 Yannis
Biris
 Costas
Manavis
 Panagiotis
Gounidis
 Araceli
Lauret
 César
Maícas
 Mara
Lissari
 Pacho
Finn
 Dimitra
Roussou
 Roula
Lazarou
 Javi
Jaar
 Dimitris
Giancarlo
 Gioula
Balitsari
 Dimitris
Krikos
 Kleanthis
Athanasiadis
 Vangelis
Nikolaou
 Giorgos
Karakitsos
 Nacho
Piedrafita
 Nikos
Moskiou
 Christina
Paraskeva
 Bot
Terokk
 Fco Javier
García Caro
 Jorge
Serrano
 Maria
Lalala
 Nacho
Gomez
 Tinuca
Olivares
 Μουλαν
Στεφανου
 αρχηγός
πλανήτη


 Alexopoulos
Nicholas
 Eva
Paradise
 Austin
Shi
 Susana
Gómez Ortega
 Isabel
Kate
 Παραμύθι
Τέλος
 Christopher
Ng
 Meryll
Revillame
 Harroun
Wong
 Ck
Dolina
 Partizanos
Kokkinotrixhs
 Leticia
Ruiz
 Elena
Cedillo
 Katerina
Tsakalou
 Giorgos
Chronas
 Vyzantiadis
Mihalis
 Alexia
Alexandropoulou
 Grigoris
Apostolopoulos Yannis
Kotis
 Γιωργος
Βουτσας
 ΝΙΚΟΣ
ΖΟΥΚΗΣ
 Dora
Mylona
 Isabelle
Canellis
 Eleni Vlachaki
Epipla Kouzinas
 Maria Cristina
Hernandez Serradilla
 Alex
Tavromachos
 Eleftheria
Tampakoulaki
 Michael
Hamalakis
 Stelios
Gelastos
 Dimitroula
Kallia
 Christos
Digkas
 Λαμπρινή
Αντωνιάδου
 Maria Christina
Karafyliadou
 Kostas
Loukidis
 Zehra
Dar
 Maria
Krhtikou

 Spiros
Goulas
 Yasmin
Whittaker-khan
 Maria
Staikou
 Ελένη
Κουταλέλη
 Polytimi
Boznou
 Καλλιόπη Ιωάννα
Μαστοράκη
 Athanasios
Kalatzis
 Fotini
Daniel Kosmetatou
 NailStarlight
Irene
 Lefkios
Poeta
 Stefanie
Lion
 Therese
Chua
 Marina
Karantoni
 Llena
Arcenas
 Mariela
Constantinidis
 ιρλανδα
μπεζ
 Maximos
Moumouris
 Georgia
Venetsanaki

 Frankie
Untalan
 Xenia
Bolomiti
 Margo
Borgoña
 Cara
Mesina-Magallona
 Kostas
Paloukis
 Marialena
Zoi
 Kristin
Kotsaki
 Gino
Tadiar
 Irene
Kavallari
 Marw
Kouvatsou
 Jojo
Sicat
 Katerina
Kar
 Maria
Kavallari
 Aleka
Laggari
 Vicente
Fernández Martínez
 Dania
Valvi
 Ioanna
Ioannidou
 Pavlos
Andrias


 George
Potsis
 Xaralampos
Doulgeridis
 Ana Cristina
Marco
 Katerina
Vele
 Marianna
Lalojohn
 Eloy
Lurueña
 Asun
Aguinaco
 Valantis
Tsaprazis
 Natasa
Vakouftsi
 Mar
Barona Clares
 Vasilis
Kalamvokas
 Panagiotis
Paralikidis
 ΛΙΛΙΑΝ
ΡΟΙΔΟΥΛΗ
 ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΛΛΙΣΟΒΑΣ
 Olga
Iatrou
 Vagelis
Protopapas
 Anna
Kaouri
 Dimitra
Biri Maria
Nikolaidou
 Dani
Port
 Carmen
HR
 Iliana
Roussou
 Vrettos
Politis
 Elina
Karabinidi
 Leonidas
Lyras
 Mary
Lampropoulou
 Anna
Polatidou
 Maria
Deligiannova
 Anastasia
Papanikolaou
 Euh
Leonidas
 Xavier
Scheffer
 Vasileios
Dimakis
 Sandra
Cotarelo Lombardero
 Mary
Koumpoura
 Themis
Karpenisland
 Lina
Rama
 Mireille
Gose-Magallona
 Nikos
Kouros
 MÀngels
Abellan Bernal
 Manolis
Maragkakis
 Phillips
Eleni
 Αναστάσιος
Ξανθάκος
 Stella
Varela
 Fillio
Boultouka
 Kostas
Sarridis
 Nikolas
Raptis
 Panos
Tsimbidaros
 Thanos
Karakostas
 Evi
Evita
 Christina
Iatropoulou
 Carlos
Fragateiro
 Xenofon
Hatzizafiriou
 Ελενη
Τοτομη
 Giwrgos
Fwt

 Demi
Sarantopoulou
 Giannis
Cantzavelos
 Marianna
Gly
 Jordan
Kantharidis
 Anna Maria
Tzaferou
 Eva
Kioutsoukali
 Pilar
Gas Pallares
 Ploutarxos
Mourtzounis
 Stauroc
Maidwnhs
 Theodora
Gardalinou
 Nickolas
Angelopoulos
 Maria
Dimitroulaki
 Gurenda
Argintxona
 Travellerlina
Antho
 Jaime
Fernández Soriano
 Mahi
Mpariami
 Haris
Pedruzzo
 Nopi
Tsitlakidou
 Melina
Pappi
 Anastasia
Revi
 Giwrgos
Gargas
 Evi
Nikolaidi
 Ana
Ruiz
 George
Sansis
 Marina
Kapola
 Katerina
Katerinaki
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ
 Lyssandros
Papatheofilou
 Michael
Sigalas
 Ana Maria
Montoya Ruiz
 Ge
Villamil
 Lina
Manousogiannaki
 Vicky
Hispanista
 Dimitris
Agoras
 Jannis
Dimas
 Mia
Vizantiadis Thalia
Vele
 Giannis
Siakis
 Yorgos
Biris
 Melina
Theodoridou
 Andreas
Dalapas
 Adamos
Konstantinou
 Thanos
Makisoglou
 Pelagia
Karanikola
 Olga
Laguarta
 Aristea
Laggari
 Katerina
Mourtzouni
 GrEg
PeCk
 Philimonas
Roussos
 Kilitzidis
Basilis
 Ioannis
Kalogeropoulos
 Katerina
Kalogeraki
 Angelos
Liolios
 Jesus
Puertas


 Fwteinh
Keramida
 Pablo
Fernandez
 Daphné
Ehrmann
 Δημήτρης
Καρατσιβάς
 Nantia
Moutsouroufi
 Mariana
Troya Talavera
 Kostas
Hatzis
 Raquel
Tavira Fernandez
 Alex
Kalevras
 Laura
Morán
 Paqui
Blanco Olmedo
 Christos
Goutsidis
 Raymonde
Papazarcadas
 Iliana
Machado
 Lefteris
Banos
 Rohit
Verma
 Vicente
Cueva
 Equinox
Quixon

 Χρύσα
Περι
 Devora
Babali
 Γιώργος
Λακμέτας
 Elisabeth
Kapa
 Kostis
Chatzis
George
Stamatiadis
 Lucas
Wyrsch
 Katerina
Bountouri
 Dessipris
Smaro
 Reigina Jane
Florendo
 Brendan
Tripp
 Pop
Alina
 Daniel
Garcia Barona
 Μαρία
Μαυροματάκη
 Christos
Kostaras
 Julian
Garcia Illana
 Jimmy
Ko
 Andreas
Papoutsas Artie
Ko
Claus
Ottesen
 Erica
Kokkina
 Art
Ko
 Lilly
Meleme
 Patty
Hoorn
 Stephen
Fleming
 Polikratis
Gennias
 Fernando
Rubio
 Alexandra
Krivoborodov
 Vlahogiannis
Michaël
 Odysseas
Lambropoulos
 Zsolt
Szabo
 Diego
Blázquez
 Iraklia
Lacmeta
 Liz
Hall
 Τζιανα
Αγιοστρατιδου
 Andreas
Timotheou


 Fotini
Kiriazi
 Vicky
Kapsali
 Theodora
Papastamou
 Emina
Amina
 Begoña
Etxebarria
 Renia
Karakoulaki
 Zoi
Diamantou
 Voula
Giaxi
 Παναγιώτης
Λύτρας
 Miguel Angel
Alonso Martinez
 Ελευθερία
Σχίζα
 Stelios
Chron
 Voula
Avgoustinou
 Anteia
Tsi
 Kuriaki Sundy
Domenika
 Vasilis
Theodoropoulos
 Μαίρη
Μανδάλη
 Magdalena
Kavvadia


 Olga
Leutherioti
 Xrysa
Xrysafenia
 ΖΩΗ
ΛΑΓΑΡΙΑ
 Κώστας
Μελαχροινός
 Theodossios
Mastrominas
 Gewrgia
Giwtaki
 Iñaki
Gegundez
 Christoph
Leucht
 Petros
Pommer
 Simona
Bieksaite
 Thanasis
Stergiou
 Maria
Alster Glasgow
 Mahi
Chatziantoniou
 Natasa
Georganaki
 Isabelle
Razi
 Lydia
Gordillo
 Νικόλας
Τσάρης
 Eva
Kesselring Άγγελος
Πετρουλάκης
 Cristina
Vitus
 Al
Chemist
 Ángel
Sáiz Medel
 Edward
Papachrysanthou-Hood
 Đon Melvin
Boongaling
 Vassilis
Mavromatis
 Nina
Panagiotidou
 Giwta-Lydia
Tatsi
 Pedro
Caro
 Clio
Sofianopoulou
 Myrto
Savinou
 Zina
Lagaria
 Sonia
Criado
 Ευθύμιος
Πλαστήρας
 Chryssa
Daskalou
 Emilia
Peppa-Gemeni
 Sophia
Valari

 Katie
Mattie
 Steve
Anemos
 Ευαγγελία
Μπακόλα
 Despoina
Kiltsopoulou
 Corentin Jean-Paul Marcel
Leven
 Eleni
Georgopoulou
 Chrisologos
Mavridis
 Συνδρομο
Ι-Ρ
 Sofia
Devlioti
 Cosmas
Sallivan
 Maria
Pardali
 Viktoria
Zafeiropoulou
 Sevi
Tsaousi
Cecilia
Sanchez
 Jim
Tsiokanis
 Madcuatro
Clarinets
Paco
Nevado
 Eudoxia
Assimakopouloy


 Donia
Papageorgiou
 Maria
Kesoglou
 Jalbert
Aguinaldo
 Sabine
Kyriakides
 Marina
Abourgely
 Βουλα
Σκαφιδα
 Alicia
Serrano Ortega
 Katerina
Argiri
 Irene
Homsy
 Ra
AR
 Dalya
Mesulam
 Maria- Xristina
Zerma
 Hans
Reniers
 Carlos
Hernandez
 Dora
Kar
 Irineos
Filippidis
 Jay
del Rosario
 Fenia
Thomaidou

 Smaro
Deligianni
 Thaleia
Dor
 Alexandros
Delistathis
 Alexandros
Panagiotakis
 Dimitris
Lapousis
 Χριστίνα
Νασιμπιάν
 Juan
Caballero
 Candy
Bard
 Anna
Michailidou
 Christos
Tachias
 Amparo
Puig Falcó
 Maria
Dor
 Elena
Tzini
 Pipe
Bel
 IaN
CruZ
 Katerina
Georganta
André
Beraldino
 Ioannis
Tsirigotis


 Hlias
Kasimis
 Ioanna
Pavlaki
 Marisa
Marquez Romero
 Isabel
Egea Jover
 Lucía
Guirado
 Juan Carlos
Miralles
 Δημήτρης
Υφαντής
 Michael
Novack
 Kyveli
Tzo
 Marios
Ioannou
 Fran
Palacios
 Stefanos
Stou
 Paraskevi
Riga
 Francine
Dorier
 Theofania
Panta
 Cosmic
Doggerel
 Qui
Vuong
 Ruud
Reijmerink
 Kamal
Bennani
 Chris
Stylianou
 George
Giannakopoulos
 Iván
Bellido
 Yannis
Beltekas
 Annabelle
Fields
 Mluisa
Hens Lozano
 Rosaura
Calahorra
 Carmen
Lope Martín-Sanz
 Joanna
Panteli
 Melanie
Kostaridou
 Mene
Leos
 Eva
Esteban
 Jack
Vergeman
 Azucena
Garanto
 Flery
Luna
 Fernando
José
 Niko
La


 Anastasia
Korovesi
 Dimitris
Stantzos
 Niki
Sakellari
 Chris
Brandt
 Lou
Nieva
 ΛΙΑΝΝΑ
ΧΑΡΙΤΟΥ
 Conor
Patrick
 Mira
Gerantonaki
 Dina
Avagianou
 Miki
Abela
 Benjamin
Ramos
 Dirk
Fritschi
 Ryan
Gaerlan
 Franciscko
Gonzalez Mejia
 Luciana
Freitas
 Alex
Amaral
 Glykeria
Xifokosta
 Luz
Lopez


 Irodotos
Savvas
 Athina
Athanasiou
 Irini
Tsiapali
 Thanos
Gourobinos
 Lenore
Goodnreadytogo
 Maria
Xatzigeorgiou
 Elisabeth
Zagon
 Cleofe Guangko
Casambre
 Eleftheria
Babaletaki
 Agneta
Skoglund
 Billy
Klain
 Erasmia
Pediaditaki
 Maria Victoria
Sanchez
 Etor
Gabarron Ruiz
 Xaris
Finos
 Giannis
Siontas
 Maria
Drakoula
 Maria
Gerogianni
 Evaggelia
Samoureli
 Clara
Moreno
 Ricardo
Sanz
 Evie
Archonti
 Ania
Garcia Mendez
 Christina
Kritikou
 Kosmidis
Georgios
 Ines
Buhagiar
 Fanis
Malliakas II
 Ελένη
Κοκκινά
 Marina
Krističević
 Sissi
Savvati
 Ron
Capinding
 Patricio
Martinez
 Dimitris
Marselos
 Valentine
Viaud
 Ιωάννης
Πρωτονοτάριος
 Jezabel
Diaz


 Dionisis
Vitsos
 Argiri
Lympe
 Artemhs
Papathansiou
 Giorgos
Amanitis
Carlos
Arenal
 Δημήτρης
Δάλλας
 Alexis
Dallas
 Nikolaos
Pirateath
 Spyros
Travlos
 Pantazi
Polyxeni
 Chiqui
Guidry
 Έστα
Παπαγεωργίου
 Emmanuel
Canteras
 Marisela
Ortiz
 Sonia
Panagiotidou
 Voltaire
G de Jesus
 Ricky
Ibe
 Kalila
Aguilos


 Domingos
Guimarães
 Antonis
Anastasopoulos
 Κλεοπατρα
Μπουκουβαλα
 Beatriz
Ortiz
 Christos
Liapis
 Miguel José
Martínez
 Amalia
Handrinou
 Avila Victoria
Hernandez
 Issa
Dansoko
 Mike
Spiliotis
 Matina
Polikandrioti
 José Antonio
Alcoceba Hernando
 Luz
Sánchez Gámez
 Pilar
Ceniza Paz
 Athina
Vidali
 Chona
Efren
 Nidia
Moros
 Meni
Tsoukala
 Margarita
Merino
 Palm
Beach
 Cultura
Tavernes
 Virgilio
Almeida
 Natasha
Duncan
 Hari
Trassia
 Juan José
Villanueva
 Madrid
Tour Guides
 Martha
Krvs
 Mariana
Pimentel
 Anastasia
Oikonomopoulou
 Dimitrakos
Panagiotis
 Roula
Paleoudi
 Eleni
Mpakoumi-Makri
 Yolanda
Gutierrez
 Εβίτα
Δάλλα
 Eleanna
Delusion
 Kwnstantina
Giamali
 Maria
Chatziemmanouil
 Jenny Shiel
Bongolan
 Marina
Topsi
 Ektoras
Ioannou
 Pilar
Crespo
 Depi
Vrettou
 Ana
Guitart
 Nerea
Arias
 Ann
MV
 Costas
Giotas
 Gerardo
Rappazzo
 Demi
Fwtopoulou
 Σωτηρία
Διαμαντοπούλου
 Begoña
Barona Clares
 Roula
Andrikopoulou
 Ioana
Crugel
 Ακριβή
Χάραρη
 Vaso
Samara


 Costas
Vevas
 Claire
Habra
 Billis
Koumarakis
 Aggeliki
Chania
 Helene
Golfidis
 Konstantina
Alymara
 Peaches
Gallegos
 Dimitrios
Grammatikos
 Paulina Maxine
Ignacio
 Dora
Tziga
 Linus Jc
Lopez
 Harlene
Tejedor
 Mary Rose
Montefalcon
 Leon
Siasoco
 Pierre
Fera
 Antonio
Dimitriadis
 Stephen
Nicholas
 Susana
LM


 Pedro
Ortuño
 Margarita
Giannelli
 Mimi
Yapchiongco
 Kristine Chynna
Roxas
 Pep
Pe
 David
Noval Bartolome
 Miguel
G. Garcia-Revillo
 Sergio
Rubio
 Labis
Papapetrou
 Ariadna
Zakinthinaki
 Maria
Kotsia
 Bella
Sedaraj
 Hector
Urien
 Elena
Herráez del Olmo
 Angelinas
Dimitri
 Georgia
Sagou
 Kostas
Spiliopoulos
 Ilva
Misio

 Theodora
Salvanou
 Ματούλα
Αδαμογιάννη
 Awit
Nadera
 Terry
Milona
 Sofia
Papanikolaou
 Ricardo
Villar
 Irene
Economou
 Jennifer
Hernández del Valle
 Katerina
Chamaidi
 Elena
Siggenioti
 Kat
Pse
 Despina
Stefanou
 Evangelia
Kontopoulou
 Maria
Agorasti
 Vanina
Leka
 Δημητρης
Υφαντης
 Vicky
Bouz


 Katerina
Ontou
 Γιώργος
Ζάγκος
 Christina
Var
 Michalis
Doudousakis
 Aneraida
Mikri
 Francisco Javier
Diaz Garcia
 George
Emmanouil
 Ageliki
Miaouli
 Γκέλη
Χειροποίητες Δημιουργίες
 Αλέξανδρος
Κοσμόπουλος
 Maria
Apostolopoulou
 Rosalia
Angel
 Christos L.
Giannopoulos
 Ευρυδικη
Υφαντη
 Christian
Routh
 Lisa
FrenchFries
 Danny
Aliprantis
 Henry
Beja

 Eleni
Panousi
 Fani
Christou
 Takhs
Antoniou
 Baulard
Georges
 παναγιωτης
μαρουδας
 Tonia
Memtsa
 Dolores
de Matos
 Voula
Tep
 Juan
Torres Araujo
 Vassiliki
Zi
 Patricia
Re
 Christel
Eichacker
 Katerina
Flenga
 Marialexia
Petrinoly
 Petros
Makris
 Vaggelis
Vitkos
 Eleni
Tzortzi
 Ersi
Kalamartzi

 Mairy
Marouda
 Marcos
Antolini
 Sandy
Hatzifotiadou
 George
Zoumas
 Dimitra
Kalesiori
 Panagiotis Takis
Zacharopoulos
 Marielena
Theodoros
 André
Lourenço
 Έλλη
Φραγκουδάκη
 Io
Theodoritsi
 Mina
Tsiotaki
 Elena
Ortega Collado
 Natassa
Kar
 Katiana
Stratigiou
 Αιμιλία
Νικολάου
 Jose Manuel
Ferradas
 Susana
Ramirez de Arellano
 Josu
Araia


 Beate
Altenburg
 Vassilis
Boulogiorgos
 Bats
Puyot
 Skari
Sofia
 Villy
Ko
 Malamatenia
Kostomoiri
 Maria
Korovesi
 Javi
Soria
 Sofia
Kalle
 Herman
Beiro
 Erlend
Hansen
 Ramon
Gullón
 Barfi
Perfeito
 Giota
Stamatelatou
 Zoe
Georgoutsos
 Angela
Bonofa
 Alfonso
San Eugenio
 Konstantina
Makri
 Xatzidaki
Popi
 Belen
Sánchez Gamez
 Ηλίας
Λάσκαρης
 Monica
Cendon Franco
 Γρηγόρης
Τσούχλης
 Mit
Saras
 Rallou
Petrig
 Jorge
Robles Martinez
 Amelia
Pehlivanidis
 Mirtww
Pattinson
 Jesus
Galera
 Asuncion
Moya Velasco
 Victor
Fernandez Maestre
 George
Armeniakos
 Berta
Alonso Sampedro
 Danny
Mandia
 Marcos
Fuente Burges
 Maria
Patsiatzi
 Konstantinos
Dourampeis
 Irene
Navarro
 Esther
Cervera Barriga
 Laura
Bermejo
 Pepe
Bueno
 Dorothée
Cottin
 David
Marques
 Irma
Barry-Schmitt
 Chloé
Choserot
 Helga
Aakre
 Among
Ants
 Alex
Van Der Woodsen
 Francisco Pellé
Vieira
 Γιούλη
Μακρή
 Ismael
Núñez
 Athanasia
Mandalou
 Susana
Figueira Nogueira
 Eduardo
Triguero
 João
Nunes
 Maria
Botsi
 Emilía
Gísladóttir
 Lilly
Kiritsi
 Gioula
Tzekou
 Gonzalo
López Parrondo
 Ana Marta
Martinho
 Þórdís
Þorvaldsdóttir
 Nus
Vázquez
 Nereida
Fonseca
 Anastasia
Akrivousi
 Salvador
Salvador Muñoz
 Papamanoli
Agatha
 Aritz
Monasterio Arana
 Paquita
Bonet Oliver
 Τάσος
Πολιτίδης
 Aritz
Monasterio
 Anna
Tzaferi B


 Vaia
Skandali
 Duarte
Belo
 Ramon
Fdz De Castro
 Amalia
Antonetsi
 Kelly
Giakoumaki
 Ηλιας
Ευαγγελιδης
 Len Ag
Santos-Siasoco
 Maria
Sanchez
 José Antonio
Marín Silva
 Giorgis
Vidalis
 Foteini
Panaki
Emmanuel
Aguila
 Natali
Saitaki
 Germaine
Peñalosa
 Marie
Ubaña
 Clementina
Fonseca
 Χρηστος
Αποστολοπουλος
 David
Miranda
 Oscar
Percu
 Pedro
Morais
 Andrea
Barna
 Anastasia
Sidiropoulou
 Ana
Arnaut
 Tobias
Hoffmann
 Antonis
Xatzivasileiou
 JL
Fotinopoulou
 John
Stokes
 Teatro
Fontenova
 Eleni
Halepi
 Sheila
Heyartz
 Μελίνα
Τζαβάρα
 Celia
Alcedo
 Nikos
Theodorakatos
 Katerina
Stamataki
 Αποστόλης
Τσιλιάκος
 Phaedra
Simitsek


 Chrisoula
Kotsi
 Je
Nepomuceno
 Peter
Serrano
 Cesar
Conde
 Edna
Obien-Landicho
 Helena
Alves
 Olga
Natividad
 Loyce
Arthur
 Amanda
Sofianopoulou
 Jonas
Santos
 Golgona
Anghel
 Tatiana
Carvalho
 Erika
Aldama
 Bernardete
Vaz
 Bing
Aguilar
 Konstantinos
Koliousis
 Lanie
Sumalinog
 Victoria
Angellou

 Eva
Dalak
 Penelope
Koulouri
 Iva
Mina
 Sofia
Nikolopoulou
 EvAngelos
Intzidis
 Yannis
Dimas
 Varvara
Foteinopoulou
 Eleni
Apostolaki
 Φονη
Φαλλη
 Sotiris
Malliopoulos Cybernet
 Nelaki
Xinde
 Nefeli
Aggellou
 Koulaki
Marika
 Nena
Xydi
 Steve
Hall
 Eleftheria
Sarri
 Christine
Delaunay
 Katerina
Mamouli


 Cristina
Angelo
 Ines
Perot
 Antonis
Diamantopoulos
 Neslihan
Ozgunes
 Ioanna
Papastogiannidou
 Belén
Abascal González
 ArtemHs
Barista
 Laura
Coto Coto
 Λενα
Μπουμπα
 Robin
Chan
Anna
Michailidou
 Maria
Strigkou
 Krasanakis
Kostas
 ΜΑΙΡΗ
ΚΑΡΙΩΤΟΥ
 Luzia
Paramés
 Emmanouela
Kardoulaki
 Mikel
Ensunza
 Naya
Dalakoura
 Marina
Noti
 Paco
Navarro Gar
 Jaime
Jiménez
 Chrysostomos
Galathris
 Ioanna
Sakla
 Stamatis
Samos
 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΟΝΤΙΩΤΗΣ
 Mina
Bratsou
 Yiannis
Gantzias
 Nicolas
Kwnstantis
 θανος
κωνσταντης
 Mayte
Embuena
 Kassiani
Pataridou
 Δεσποινα
Ορφανιδου
 Pat
Valera
 Eirini
Brazioti
 Μαρία
Παπαϊωάννου
 Mixalis
Moulakakis
 Elena
Papagianni
 Zwi
Dimou
 Paraskevi
Efstratiou
 Katerina
Bampali
 Irene
Mag-proedros
 ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΛΟΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
 Evdokia
Karabasi
 Isabel
Menezes
 Nikos
Souflias
 Dim
Go
 Ελευθερία
Παπαθεοδώρου
 Chesko
Rodriguez
 έλλη
φθενάκη
 Λένα
Φυσέκη
 Mou
Ra
 Elina
Karakantza
 Joel
Saracho
 Ben
Matsas
 Ava
Salvador
 Felipe
Martinez
 Ari
Gamemaster
 Jose
Robalo
Susana
Paiva
 Anda
Kapralou
 Levina
Valentim
 Ap
Silvestre
 Χαρίλαος
Τρουβάς
 Joaquim
Nogueira
 Myrofora
Charalampidou
 Aristotelis
Dimios
 Eleni
Pi
 Ioanna
Kalapodis
 Georgia
Kourti
 Maria
Pentagiwtissa
 Litsa
Pouri
 Labros
Alithinos


 Javito
Lozano
 Thenia
Giamali
 Δημήτρης
Λαζαρίδης
 Soti
Drouga
 Carla
Benningshof
 ΒΟΥΛΑ
ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ
 Χριστίνα
Πασβάνογλου
 Beatriz
Velasco
 Eleni
Manoli
 Eleni
Kourneta
 Jazmin
Llana
 Thanos
Kapsokefalos
 Dimitri
Kostarikas
 Ioannis
Delis-Smirilios
 Argyrw
Mulona
 Chung Jen
Liao
 Babis
Kabakakis
 δανάη
μυλωνάκη
 Sophia
Samoureli
 Pau
Ferrer Garrofé
 Vasiliki
Syrma
 Μιλένα
Μινέβα
 Antigoni Mitkani
Kimon Gkogkos
 Leuteris
Pelo
 Susagna
Román Paunellas
 Ainhoa
Espinosa
 Vivian
Tsiampa
 Othonas
Bartsas
 Haris
Tsoulas
 Emmanouil
Klontzakis
 Irini
Ko
 Vivh
Gounela
 Nantina
Vgontza
 ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΑΝΑΡΑΣ
 Dimitris
Tsounis
 Caterine
Canellis
 Korina
Miliaraki
 Xristina
Gioni
 Ricky
Kotseridi
 Argiro
Kosmetatou
 Mary Sol
Diaz
 Katerina
Karamouzi
 Anthi
Stogiannou
 Ioanna
Pontida
 Sofi
Kapetanaki
 Christina
Michelinaki
 Katerina
Mln
 Voces
la Paz
 Georgia
Getoula
 Pilar
Lobillo
 Nel
Diago
 Fabiola
Serra Pellicer
 Marianna
Michelinaki
 Anthi
Pipertzi


 Petros
Kipouropoulos
 Salvia
Allende
 Eleni
Nanouli
 Ειρήνη
Βελέτζα
 Nikol
Mitrou
 Aris
Tsagaridis
 Panos
Kalivitis
 Lia
Divoli
 Francisco José
Segovia
 José M.
Rodrigues
 Myrto
Nicolopoulou
 George
Rigas
 Vana
Sotiropoulou
 Scripta
Manent
 Stellios
Pavlides
 Gwyn
Guanzon
 Nico
Nicomedes
 Ricci
Chan
 John
Csj
 Paraskevi
Tiliakou
 Bill
Lamprou
 Donato
Karingal
 ΜαίΡη
ΓκιώΝη
 Xenia
Koutsouki
 Haido
Mporaha
 Arthur
Ko
 Γίωργος
Παπαχρήστος
 Panagioths
Seraf
 Fotini
Doura
 Luis
Monasterio Astobiza
 Eirini
Geo
 Dimitris
Malliaras
 Miltos
Klidis
 Marios
Polyzoes
 Nacho
de Paz
 Teresa
Cortés
 Γιαννης
Ν.
 Evi
Halari
 Stelios-Achillefs
Mantis
 Ifigeneia
Tsnl
 Kalogiannis
George
 Juanita
La Quejica
 Giota
Papatsakona
 Iasonas
Seriatos
 Konstantinos
Gk
 Isabel
Gallardo
 Ruben
Martinez
 Zoi
Chatzik
 Zi
Ara
 Alberto
Martinez
 Γεωργια
Μπλαγκου
 Konstantinos
Theodousis
 Oihana
Landa
 Maria
Dagalaki-Saridaki


 Marnelli
Puyot
 Despoina
Tsnl
 Eleftheria
Pouriki
 Irene
Xagorari-vivliopwleio Imagine
 Gianni
Christopoulos
 Majo
Muñoz
 Panayiotis
Dalmaras
 Michel
Ayotte
 Niki
Lyberis
 Harry
Charalambous
 Filio
Xydi
 Ane
Txu
 Hiro
Naka
 Δήμητρα
Τριανταφυλλίδου-Γκίλη
 Vassiliki
Fragiadaki
 Lucy
Man
 Giorgos
Kampourakis
 Jorge
Culla Bayarri
 Stella
Karatzeni
 Ρενα
Λιαπη
 Angel
García Lechago
 Giorgos
Karageorgis
 Fay
Fygetaki
 Ana
Hernandez Sanchiz
 Rena
Stamataki
 Maria
Papad
 Dimitra
Papad
 Giota
Stamat
 Jesús
Pichardo
 Elen
Papad
 Lora
Stamataki
 Irati
Ensunza
 Emma
Maddalosso
 Maria
Kondyli
 Ηρω
Παυλιδακη
 Dimarakis
Vasilios
 Vasilis
Lafazanis
 Fotini
Kentrianou
 Martha
Souli
 Kostas
Frezoulis
 Alexandra
Sezenia
 Ifina
Btzk
 Anna Maria
Polikreti
 Michalis
Gkinos
 Dimitris
Toubos
 Eddie
Velazquez
 Stefanos
Mavromatis
 Antonis
Theofilou
 Fotis
Efth
 Cath
Tr
 Danny
Bakopanos
 Christos
Ck
 Dimitris
Madversal
 Christos
Papachristou
 Bito
Aguilos
 Eygenia Xristina
Triantafyllaki
 Frances
Ignacio
 Effie
Kokki
 Christina
Simouli
 Sofia
Yannetsou
 Ketty
Katerina
 Larry
San Diego
 Gina
Hagikalfas
 Carmen
Perra
 Anton
Juan
 Φροσω
Φλεγγα
 Anna
Silia
 Poulimenou
Athina
 Christos
Papaioannou
 Athina
Ze
 Stellina
Papa
 Alexia
Oikonomoy


 Georgios
Tsoutsas
 Giannis
Tsinoremas
 Popi
Topouzaki
 Theodora
Bratopoulou
 Angelo
Tzilio
 Virginia
Tatsiramou
 Giannis
Vasilellis
 Katerina
Apostolopoulou
 Petros
Gounaris
 Marian
Garrido
 Konstantina
Stavrou
 Oihane
Beldarrain
 Patricia
Canellis
 Thanos
Kontsiotis
 Andoni
Abenójar
 Voula
Dionysopoulou


 Irini
Limtsiouli
 Mihalis
Miliarakis
 Ζηνοβία Σωτηρία
Μπαλάιτ
 Alaitz
Monasterio Arana
4 comments:

 1. Καλή Χρονιά!
  Εύχομαι να είναι τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη όσο και οι τελευταίες στιγμές του 2012.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Σ' ευχαριστώ Χουανίτα. Και συ να σαι πάντα έτσι, με ανοιχτή καρδιά.

   Delete
 2. Συγχαρητήρια που κέρδισες στο Talent Madrid!!! μπράβο!!! ευτυχώς που το έμαθα την τελευταία μέρα κ κατάφερα κ το ψήφισα!! μου το είπε ο Νέλ Διάγο, στην σχολή!!! αντε, καλή συνέχεια κ πάντα επιτυχίες για το 2013,
  Μαριέττα Παπαμιχαήλ

  ReplyDelete
  Replies
  1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριέττα μου... Είσαι από τους αδικημένους που δεν ευχαρίστησα γιατί κι απ' τη δική μου λίστα, όχι απ' την περίφημη ελληνική σβήστηκαν ονόματα και σε διαβεβαιώ όχι από μένα. Θα μιλήσυμε αυτές τις μέρες.

   Delete