11 Nov 2020

EL CLÁSICO (Brazil – Argentina)


Μιας και το 2020 σβήστηκε ταξιδιωτικά απ’ το χάρτη του Χρόνου, λίγα σου μένουν. Ή κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου ή το παίρνεις για δώρο και προετοιμάζεσαι και δουλεύεις περισσότερο απ’ ό,τι αν είχες δουλειά κι ετοιμάζεις μεγάλα σπουδαία ταξίδια ζωής.


Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το 2021, 

εκτός από τους κοντινούς κλασικούς (για τη Melodrakma προορισμούς) προορισμούς όπως Βόρειος Ισπανία, , Καταλονία, Πορτογαλία-Δυτική Ισπανία, Ανδαλουσία,  Σικελία, Τοσκάνη, Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Πολωνία, 

θα έχει κάποιους καινούριους κοντινούς επίσης όπως Μόσχα-Αγία Πετρούπολη, Νάπολη-Κόστα Αμαλφιτάνα, στην Ιορδανία, στην Ελβετία, σε μια ψυχαναλυτική προσέγγιση σε σχέση με την επίδραση της Ομορφιάς στην Ψυχική Υγεία, κι ένα αφιέρωμα στους Βίκινγκς, στη Σκανδιναβία

αλλά το 2021, εξ αιτίας του 2020 που ανεπαισθήτως όλο κι όλο το ταξίδι μου ξαφνικά έγινε ως το σούπερ-μάρκετ, 

το 2021 θα έχει κάποια μεγάλα μακρινά ζωής ταξίδια (ό,τι δε χωρέσει θα πάει ως το ’22)

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΠΕΡΟΥ

ΚΕΝΥΑ-ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΒΙΕΤΝΑΜ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Και μόλις ετοίμασα και οριστικοποίησα άλλο ένα σπουδαίο ταξίδι

EL CLÁSICO (Brazil – Argentina)

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία και την Αργεντινή-Παταγονία, ως τον διάσημο παγετώνα να τον παρακαλέσουμε να μη λιώσει κι αυτός γιατί η Βενετία θα πάρει μαζί της πολλούς και πόλεις πολλές… Σήμερα ολοκλήρωσα τον βασικό σκελετό αυτού του ταξιδιού. Μέχρι δακρύων ωραίο θα είναι. 

Ας πούμε χάρη στο χρόνο που μου πήρε αλλά και που μου δωσε η όλη κρίση του Covid-19.

Επειδή μένει λίγο ακόμα από Pandemia, κάποια κορύφωση σίγουρα θα μας επιφυλάσσει, εκμεταλλευτείτε τη αντί να σας «εκμεταλλεύεται» εκείνη.

El Greco









No comments:

Post a Comment