25 Sept 2012

25-S  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


(Όλες οι φωτογραφίες είναι σημερινές, 25-S και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.)

     Σήμερα, από τις 18:00, ξεκίνησε η αποκαλούμενη επιχείρηση 
25- S, (25 Σεπτεμβρίου). Με σκοπο την Κατάληψη του Κοινοβουλίου. 

     Οι "Αρχές", εδώ στην Ισπανία μιλούν για Πραξικοπηματική Ενέργεια. (Δεν περνά απ' το μυαλό των "Αρχών" -ακόμα τουλάχιστον- ότι μπορεί Πραξικόπημα να είναι το να εκλέγεται μια Κυβέρνηση προτείνοντας ένα πρόγραμμα και μετά να κάνει ακριβώςτα αντίθετα γιατί ανακάλυψε ότι η Κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη απ' ό,τι φανταζόταν. Δεν αλλάζουν και λίγο το "Σενάριο", λένε σε όλες τις χώρες το ίδιο.)



     Οι "Αρχές" συγκέντρωσαν απίστευτες Αστυνομικές Δυνάμεις έξω από το Κοινοβούλιο για να προστατεύσουν τη Δημοκρατία από τους "εχθρούς" της. 

     Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα που εχθρό τής Δημοκρατίας θεωρεί το Λαό. 



     Δεν είμαι αισιόδοξος γι' αυτή την ισπανική απόπειρα. Για 3 λόγους.

1) Γιατί οι "Διοργανωτές" ονόμασαν εκ των προτέρων την Κατάληψη "ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ". (Καλά κρασιά δηλαδή εκ των προτέρων επίσης.)

2) Οι "Αρχές" ρίχνουν πολύ ξύλο και δω. (Πιστεύουν ακόμα ότι προστατεύουν τη Δημοκρατία. Σύμπτωση, δεν έγιναν μειώσεις στους μισθούς των "Αρχών" ακόμα στην Ισπανία.)

3) Όσοι δεν έχασαν ακόμα τη δουλειά τους, δε στηρίζουν τέτοιες "ακραίες" κινήσεις. (Άσε που νομίζουν ότι η Κριση είναι Οικονομική.)



     Αύριο στην Ελλάδα έχουμε την Επιχείρηση 26-S. Μία ακόμα Γενική Απεργία. Στο μεταξύ, οι "Δημοκρατικές" και "Προοδευτικές" και "Δυνάμεις" της "Χώρας" (μέχρι τη ΧΩΡΑ βάζω πια σε εισαγωγικά) κόπτονται, ιδρώνουν και θλίβονται βαθιά με τον στραγγαλισμό" της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λόγω της σύλληψης του νεαρού/"πατέρα" του "Πατέρα Παστίτσιου".

Εκεί σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη π.χ, την καταλαβαίνεις τη Δημοκρατία. Όλα τ' άλλα πάνε ρολόι.

                                                                                                     Μαδρίτη, 25 Σεπτεμβρίου

                                                                     EL GRECO


No comments:

Post a Comment