25 Oct 2012

ΛΟΓΩ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ; ΟΧΙ!




     Ο Πρίγκιπας Φίλiππος, (της Βασίλισσας Σοφίας) διάδοχος του ισπανικού θρόνου, μπερδεύτηκε και προσέφερε χειραψία -δεν ήταν καν θερμή - σε μια γυναίκα που είχε απλωμένο το χέρι για ευνόητους λόγους! Ζητιάνα ήταν, χειραψία ζητιάνευε;
Και να σκεφτεί κανείς ότι θεωρείται (και πολύ πιθανόν είναι, μου φτάνει να σκεφτώ τον βρετανό διάδοχο) απ' τους πιο ευφυής Διαδόχους της Ευρώπης.
Το τονίζω, διότι από τη μία μου επιβεβαιώνεται ο αυτοματισμός των κινήσεων του καθενός μας, κι από την άλλη για να μην τρέφουμε αδίκως ελπίδες:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ! 

      Ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι έχει προαποφασίσει να καταλάβει. Και θα κάνει αυτό που έχει "προγραμματιστεί" να κάνει. 

Αναρωτιέμαι αν έστω και τώρα, αργά μεν αλλά έστω και τώρα, αν υπάρχει έλληνας που αμφιβάλλει ότι ο δικός μας πρώην διάδοχος και νυν έκπτωτος "ηγέτης", θα έκανε το ίδιο. Δε θα έκανε ακριβώς το ίδιο ο εν Χάρβαρντ; (Ή μας βόλεψε απίστευτα που ξεκουμπίστηκε ή έχουμε πάθει μεγαλύτερη ζημιά απ' όση νομίζω. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι κανείς δεν διαμαρτύρεται που δεν πάει στη "δουλειά" του, στη Βουλή, γιατί πάει σε άλλη που βρήκε, αλλά παίρνει το μισθό του στο ακέραιο.)

     Δεν ήταν αρκετό να τον δούμε να βάζει το δάχτυλο στην αλυσίδα του εν κινήσει ποδηλάτου του; Έπρεπε να τον δούμε να βάζει το ίδιο δάχτυλο και σε σημεία δικά μας πιο προσωπικά; 

      Και για να μην παρελθοντολογώ, υπάρχει περίπτωση ο νυν πρωθυπουργός να μην διαγράψει όσους συμφωνούν με όσα εκείνος έλεγε προεκλογικά;

      Σε όλη του την πολιτική καριέρα, αυτοματοποιημένα δεν έκανε πάντοτε το αντίθετο απ' ό,τι έλεγε;

Απ' το ότι δεν θα γυρίσει ούτε ως αρχηγός στην Ν.Δ, έως το ότι δεν θα συναινέσει στο "έγκλημα του Μνημονίου". Έτσι το ονόμαζε ο ίδιος.

Υ.Γ.: Να μην κατηγορούμε πρίγκιπες και πρωθυπουργούς. Το ίδιο αυτοματοποιημένα λειτουργούμε και μεις κάθε φορά που ακούμε ότι δε θα πάρουμε τη "δόση" μας.








¨El príncipe Felipe se confunde y le da la mano a una mujer que pedía limosna.¨

Ten en cuenta que se considera (a lo mejor lo es) de más inteligente que tiene Europa en Heredero-

 De la revista Jueves que sale cada Miercoles. 

                                                                                                  Αθήνα, EL GRECO



No comments:

Post a Comment